search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:27
MENU CLOSE

Αυτούς θα ψηφίσει ο Άδωνις από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

22.04.2024 13:15
ADWNIS_GEWRGIADHS4
Eurokinissi

Τις προτιμήσεις του στην κάλπη της 9ης Ιουνίου, ως προς τη σταυροδοσία που θα κάνει αποκαλύπτει σιγά σιγά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Προ ημερών ο υπουργός Υγείας είχε τονίσει με τη γνωστή έμφαση που έχει ο λόγος του, ότι είναι αδιανόητο όποιος ψηφίζει ΝΔ να μην βάλει σταυρό στον Φρέντι Μπελέρη.

Άρα,μ ο ένας σταυρός από τους 4 που έχει πάει στον Μπελέρη, διότι δεν φαντάζομαι άλλα να λέει δημοσίως και άλλα να κάνει στο παραβάν.

Ακόμα πιο πρόσφατα και σε δημόσια συνάντησή τους, ο κ. Γεωργιάδης υποσχέθηκε στον Σπύρο Καρανικόλα – ναι, είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο άλλοτε παράγοντας του ΠΑΣΟΚ, του Λοβέρδου και παλαιότερα του ΚΙΔΗΣΟ- ότι θα του δώσει ένα σταυρό.

Πρέπει επίσης να θεωρείται δεδομένο ότι ο υπουργός Υγείας θα ψηφίσει και τον Γιώργο Αυτιά, με τον οποίο έχουν κάνει αμέτρητες εμφανίσεις και στο πάνελ του πρώην δημοσιογράφου, αλλα και σε κομματικές εκδηλώσεις τελευταία.

Απομένει ένας σταυρός. Αλλά για τους τρεις είναι ξεκάθαρη η πρόθεσή του.

Διαβάστε επίσης

Γιατί το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει «μαρτυριάρα» την Εύη Χριστοφιλοπούλου

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης αναλαμβάνει διευθυντής των «Δημοκρατών»

Δώρα Αυγέρη κατά ΠΑΣΟΚ: «Ξεκουράζετε τον Μητσοτάκη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:23