search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:02
MENU CLOSE

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης αναλαμβάνει διευθυντής των «Δημοκρατών»

22.04.2024 11:17
loverdos

Ενα πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, αναλαμβάνει το πόστο του διευθυντή του κόμματος «Δημοκράτες» του Ανδρέα Λοβέρδου. 

Μετά από πρόταση του προέδρου του Αν. Λοβέρδου και την ομόφωνα σύμφωνη γνώμη του πολιτικού συμβουλίου, ο πρώην βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανιτίδης ορίστηκε στη θέση του διευθυντή.

Ο Αρβανιτίδης κατάγεται από τη Σίνδο και είναι παντρεμένος µε την οικονομολόγο Καλλιόπη Αραμπατζή, µε την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Μαρία και τη Σταυρούλα.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Μετά την ολοκλήρωση των πανεπιστημιακών σπουδών του, εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως Στέλεχος και Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Εκλέχθηκε Δήμαρχος Σίνδου (1995-1998) και Δήμαρχος Εχεδώρου (2003-2007 και 2007-2009) έως ότου παραιτήθηκε προκείμενου να συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές.

Διαβάστε επίσης:

Το καλό και το κακό σενάριο των ευρωεκλογών και πόσο θα επηρεάσουν αυτοδυναμία και πρόωρες εκλογές

Προβληματισμός στην κυβέρνηση: Τα μηνύματά της δεν «περνάν» στους πολίτες

Η Αγγελική Δεληκάρη περιγράφει το περιστατικό με το χαστούκι από πρώην υποψήφια βουλευτή της Νίκης: «Με χτύπησε με όλη της τη δύναμη» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:01