search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:22
MENU CLOSE

Γιατί το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει «μαρτυριάρα» την Εύη Χριστοφιλοπούλου

22.04.2024 12:30
xristofilopoulou_new

Τον χαρακτηρισμό «μαρτυριάρα» χρησιμοποιεί το ΠΑΣΟΚ για την (πρώην υπουργό και νυν) υποψήφια ευρωβουλευτή με τη ΝΔ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, με αφορμή την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη με την ευρω-λίστα του κυβερνώντος κόμματος.

Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι «η Η Εύη Χριστοφιλοπούλου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης “μαρτύρησε” αυτό για το οποίο καταγγείλαμε τον κ. Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή: ότι τα κίνητρα για την υποψηφιότητα του νόμιμα εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, κ. Φρέντυ Μπελέρη δεν είναι ούτε εθνικά ούτε ευρωπαϊκά αλλά μόνο ψηφοθηρικά.

Όπως χαρακτηριστικά παραδέχτηκε η υποψήφια της ΝΔ, ο κ. Μπελέρης “ενσωματώνει τη δεξιά της πλευρά”, ενώ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου επιβεβαίωσε ότι στόχος είναι να φρενάρει τις διαρροές ψηφοφόρων προς την Ακροδεξιά, αναρωτώμενη μάλιστα “γιατί είναι κακό αυτό;”».

Το ΠΑΣΟΚ, τονίζει ότι «η παραδοχή της υποψήφιας ευρωβουλευτή εκθέτει τον κ. Μητσοτάκη, που έβαλε το κομματικό συμφέρον πάνω από το εθνικό. Ως ΠΑΣΟΚ επιμένουμε ότι ο κ. Μπελέρης είναι απαραίτητος ως δήμαρχος Χειμάρρας, όπως νόμιμα εκλέχτηκε τον περασμένο Μάιο, ώστε να μπορεί να προστατεύει αποτελεσματικά τα δικαιώματα και τις περιουσίες την ελληνικής εθνικής μειονότητας στην περιοχή».

«Όσον, τέλος, αφορά στην αποστροφή του κ. Μανώλη Αναγνωστάκη, υποψήφιου με το κόμμα του κ. Λοβέρδου που στην ίδια εκπομπή χαρακτήρισε τον κ. Μπελέρη “του ποινικού δικαίου άνθρωπο”, ας αποφασίσουν στο κόμμα τους αν έχει δίκιο ο κ. Αναγνωστάκης ή ο Πρόεδρός τους, που τον επισκέφθηκε στη φυλακή», συμπληρώνει η Χαριλάου Τρικούπη.

Διαβάστε επίσης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης αναλαμβάνει διευθυντής των «Δημοκρατών»

Δώρα Αυγέρη κατά ΠΑΣΟΚ: «Ξεκουράζετε τον Μητσοτάκη»

Τα λεωφορεία του Νάσου που έκαναν τη διαφορά στις προκριματικές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06