search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 01:51
MENU CLOSE

Ιρανός αθλητής του MMA κλώτσησε ring girl και έφαγε το ξύλο της… αρκούδας – Αποβλήθηκε δια παντός από το άθλημα (videos)

23.04.2024 12:03
iranos-mma-ring-girl

Απίστευτο ξύλο σε αγώνα ΜΜΑ στη Ρωσία με «πρωταγωνιστή» Ιρανό αθλητή. Ο Αλί Χεϊμπατί λίγο πριν ξεκινήσει τον αγώνα του με τον Αρμένιο Αρκάντο Οσιπιάν, είδε την γυναίκα που κρατούσε το πλακάτ με την έναρξη του πρώτου γύρου και χωρίς λόγο και αφορμή, την κλώτσησε στα οπίσθια.

Η γυναίκα τον κοίταξε αγριεμένη, με τον διαιτητή να τον απομακρύνει. Οταν ο αγώνας άρχισε, ο Ιρανός τέθηκε νοκ άουτ στον πρώτο κιόλας γύρο, αλλά προκάλεσε εκ νέου με την συμπεριφορά του, αφού την ώρα που ο νικητής γύρισε την πλάτη και απομακρυνόταν, του επιτέθηκε χτυπώντας τον με μπουνιές και κλωτσιές ακόμη και στο κεφάλι.

Το πράγμα δεν σταμάτησε εκεί όμως. Αφου τους χώρισαν οι σεκιούριτι, ο Ιρανός πήγε να κλωτσήσει στο κεφάλι έναν άλλο άνδρα με τον οποίο λογομάχησε.

Στο τέλος, κατά την αποχώρησή του, μια ομάδα ατόμων που είχε εξαγριωθεί με την συμπεριφορά του, κατέβηκε να τον λιντσάρει, με κάμερα να καταγράφει ένα άτομο να τον σπρώχνει πάνω σε καρέκλα και μετά να τον χτυπούν με μανία.

Ο Ιρανός αποβλήθηκε δια παντός από το ΜΜΑ, ενώ βγήκε στα σόσιαλ να ζητήσει συγνώμη, χωρίς όμως να έχει αντίκρισμα η συγνώμη του.

«Δεν φέρθηκα σωστά. Είμαι παντρεμένος άνδρας, οπότε σέβομαι το γυναικείο φύλο. Εκείνη έκανε τη δουλειά της και εγώ, μετά τον αγώνα, δεν παραδέχτηκα ούτε την ενοχή μου, γιατί με χτύπησαν και στο κεφάλι», είπε, αλλά δεν έπεισε με την συγνώμη του.

Διαβάστε επίσης:

Κολομβία: Πέταξαν… μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή που εκτελούσε κόρνερ! (video)

Volley League: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός για 32η φορά στην ιστορία του, νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ (Photos/Video)

Youth League: Θρυλικοί «μπέμπηδες» στην κορυφή της Ευρώπης – Διέλυσε τη Μίλαν με 3-0 ο Ολυμπιακός και έγραψε ιστορία!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05