search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:50
MENU CLOSE

Γιώργος Αυτιάς: «Είμαι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο και πρώτος στις καρδιές των ανθρώπων» (video)

24.04.2024 11:46
giorgos_aytias_24_4

Καλεσμένος στην «Κοινωνία Ώρα Mega» ήταν το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Αυτιάς που μίλησε για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση της Opinion Poll που τον θέλει να καταγράφει σαφές προβάδισμα σε σχέση με τους συνυποψήφιούς του, ο Γιώργος Αυτιάς είπε:

«Αυτό είναι μια φωτογραφία της στιγμής. Οι Έλληνες εξεφρασαν αυτή την εβδομάδα την εκτίμηση τους. Αυτό το αποτέλεσμα μού δίνει δύναμη και μεγαλύτερο πείσμα. Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι (ότι οι πολίτες λένε) “Γιώργο, 34 χρόνια ήσουν κοντά μας και τώρα πάρε το διαβατήριο”. Είμαι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο, αυτή η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές τους. (…) Αλλά πρέπει η αγάπη αυτή να μπει στην κάλπη αυτό», είπε.

«Δεν θα απαντήσω στους πολιτικούς αρχηγούς που μου κάνουν επίθεση. Ευχαριστώ, τρεις μου έκαναν επίθεση. Δεν θα απαντήσω σε αντιπάλους μου. Αυτοί νομίζουν ότι είμαστε αντίπαλοι, πιστεύω ότι κινούμαστε παράλληλα. Όταν βρεθούμε εκεί και υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, είναι φανέλα Εθνικής αυτό», σημείωσε ο Γιώργος Αυτιάς.

«Δεν θα ακούσει κανείς απο μένα κακό λόγο, η ενότητα πρέπει να επισφραγίζει κάθε μας κίνηση» είπε σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος.

Όσον αφορά την ακρίβεια ενόψει Πάσχα, τόνισε πως πρέπει να υπάρξει στήριξη τόσο στους καταναλωτές όσο και τους παραγωγούς.

«Πρέπει να στηρίξουμε τον Έλληνα καταναλωτή, την οικογένεια, να ζήσει το Πάσχα με φθηνότερη τιμή, αλλά να στηρίξουμε και τον παραγωγό».

«Γιατί πάμε Ευρώπη; Στην Ευρώπη θα συντελεστούν μεγάλες αλλαγές. Με την ΚΑΠ εξασφάλισε η πατρίδα μας να μην έχουν μείωση οι αγρότες, όπως είχαν σε άλλες χώρες. Η νέα ΚΑΠ λόγω κλιματικής αλλαγής φέρνει νέα πράγματα. Η δεύτερη μάχη είναι για την άμυνα της χώρας. Εξασφαλίσαμε μεγάλη επιχορήγηση να μη λαμβάνεται υπόψη η δαπάνη για την άμυνα στο χρέος. Το τρίτο στοιχείο είναι καλύτεροι δρόμοι, καλύτερα νοσοκομεία, καλύτερα σχολεία και στήριξη εισοδήματος», είπε επίσης ο Γιώργος Αυτιάς.

Διαβάστε επίσης:

Η ναυτική περιοδεία Κασσελάκη Vol1 – Ανάρτησε βίντεο με τα… best of από το πρώτο μέρος του ταξιδιού του

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι υποψήφιοι παίρνουν τα «πρώτα συγχαρητήρια» για τον προεκλογικό τους αγώνα 

Δημήτρης Πανόπουλος: «Ο Δημήτρης Παπανώτας στήριξε το MeToo αλλά η δήλωσή του ήταν προβληματική»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06