search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 01:06
MENU CLOSE

Δημήτρης Πανόπουλος: «Ο Δημήτρης Παπανώτας στήριξε το MeToo αλλά η δήλωσή του ήταν προβληματική»

23.04.2024 22:03
papanotas – panopoulos 650- new

Για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές, αλλά και για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα που τον οδήγησαν εκτός ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε ο Δημήτρης Πανόπουλος

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές και στάθηκε στον Δημήτρη Παπανώτα ο οποίος βρέθηκε εκτός ψηφοδελτίου μετά τη δήλωσή του σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία που προκάλεσε αντιδράσεις.

Αναφορικά με τον συνάδελφό του ο Δημήτρης Πανόπουλος είπε: «Ο Δημήτρης Παπανώτας είναι συνάδελφός μας και ήταν συνάδελφός μου γιατί ήμασταν στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό. Η αλήθεια είναι ότι έχει υποστηρίξει το MeToo, έχει δείξει πολλές φορές την υποστήριξή του προς τις γυναίκες. Η επίμαχη δήλωση, αυτή για την οποία τέθηκε εκτός εκλογών, ήταν προβληματική δήλωση. Δεν ξέρω κατά πόσο γνώριζαν για την ύπαρξη αυτής της δήλωσης ή την έμαθαν αφότου ήρθε στην επιφάνεια. Δεν ξέρω τώρα πώς ήρθε στην επιφάνεια. Από τη στιγμή που πήρε έκταση τις τελευταίες ημέρες υπήρχε ένα πολύ σοβαρό δίλημμα και για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζω και δηλώνω υποστήριξη ή διαχωρίζουμε τη θέση μας και εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ισότητα, την καταπολέμηση της έμφυλης βίας. Τέθηκε εκτός γιατί όσο και να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε αυτή τη δήλωση, είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα. Στενοχωριέμαι για τον Δημήτρη που βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση, αλλά ο αγώνας έως τις Ευρωεκλογές είναι δύσκολος και τα πράγματα πρέπει να είναι ξεκάθαρα, ειδικά σε τέτοια ζητήματα» τόνισε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακή Φλόγα: Σάλος στο Χ με το «σόου» πολιτικών που «έκλεψαν» τη δάδα από αθλητές

ΚΚΕ: Μόνο η πάλη του λαού μπορεί να ορθώσει αποτελεσματικό τείχος απέναντι στον φασισμό

«Λύγισε» ο Γιάννης Καλλιάνος: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05