search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:59
MENU CLOSE

ΚΚΕ: Μόνο η πάλη του λαού μπορεί να ορθώσει αποτελεσματικό τείχος απέναντι στον φασισμό

23.04.2024 21:11
KKE2
Eurokinissi

«Η μάχη ενάντια στον φασισμό και τις διάφορες παραφυάδες του δεν μπορεί να δοθεί με υπομνήματα και μάλιστα στη βάση ένα απαράδεκτου ευρωενωσιακού θεσμικού πλαισίου που στήριξαν τα άλλα κόμματα και που, όπως αποδείχθηκε και εκ του αποτελέσματος, δεν εμποδίζει τη συμμετοχή φασιστικών μορφωμάτων στις εκλογές, τις μεταμφιέσεις και τους αχυρανθρώπους τους, ούτε φυσικά αντιμετωπίζει τον ίδιο το φασισμό» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του.

«Έχει συγκεντρωθεί ήδη αρκετή πείρα που επιβεβαιώνει ότι μόνο η οργανωμένη πάλη του λαού και της νεολαίας απέναντι στην ΕΕ και συνολικά στο σύστημα της εκμετάλλευσης, που τροφοδοτεί φασιστικές και αντιδραστικές δυνάμεις, αντιλήψεις και πρακτικές, μπορεί να ορθώσει αποτελεσματικό τείχος και όχι φυσικά η “αυταπάτη” ότι το αστικό κράτος και οι νόμοι του θα αντιμετωπίσουν το φασισμό, αφού αυτός γεννιέται και θρέφεται στα σπλάχνα του», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

MRB: Σε 400.000 ανέρχονται οι γυναίκες στην Ελλάδα που έχουν υποστεί βία

Αφρικανική σκόνη: Αυξημένη προσέλευση ασθενών στα επείγοντα – Οι οδηγίες από τους πνευμονολόγους

Φωτιά κοντά σε σπίτια στη Ζαχάρω

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31