search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:46
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Η συνάντηση στη Νίσυρο με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

24.04.2024 23:02
kasselakis2-new

Τον πατέρα που κατήγγειλε τη σεξουαλική παρενόχληση του ανήλικου γιου του και τώρα κινδυνεύει με απέλαση, συνάντησε στη Νίσυρο ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα με απελάσουν. Και τα παιδιά έχουν φίλους εδώ. Δεν μπορούν να φύγουν» είπε ο Ναϊσίρ στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος με τη σειρά του τόνισε ότι «δεν μπορούμε να είμαστε μια κοινωνία που τιμωρεί κάποιον επειδή απλά προστατεύει το παιδί του».

«Δεν μπορούσα να κάτσω με σταυρωμένα χέρια» πρόσθεσε ο πατέρας του 10χρονου, ενώ ερωτώμενος για το αν έχει βοήθεια ανέφερε ότι όλο το νησί υποστηρίζει την οικογένειά του. «Έχεις μαζί σου και την αξιωματική αντιπολίτευση. Στεκόμαστε δίπλα σου, στη σύζυγό σου» επισήμανε από πλευράς του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Σήμερα στη Νίσυρο αναζήτησα και συνάντησα τον Σαϊμίρ. Έναν βιοπαλαιστή πατέρα που από τα άγρια χαράματα έως αργά το βράδυ εργάζεται για να συντηρήσει την οικογένειά του, τη σύζυγό του, τα δυο του παιδιά. Ο Σαϊμίρ, ο γιος του, ύψωσαν ανάστημα και κατήγγειλαν ένα -όπως φαίνεται- κατ’ εξακολούθηση έγκλημα» επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στη σχετική ανάρτηση.

«Οφείλουμε να σταθούμε στο πλάι τους. Η κοινωνία της Νισύρου το απέδειξε στην πράξη. Οφείλει και η πολιτεία να παράσχει ψυχολογική υποστήριξη στους καταγγέλλοντες, αλλά και να τους προστατεύσει νομικά. Στο πρώτο σκέλος, ήδη εθελοντές ψυχολόγοι / ψυχοθεραπευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα συνδράμουν. Το δεύτερο είναι απόφαση της κυβέρνησης. Εμείς, ως αξιωματική αντιπολίτευση, στεκόμαστε πλάι στο δίκιο. Σθεναρά» τονίζει ακόμα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Βελόπουλος: Η Βουλή αποφάσισε την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης

Έντονες αντιδράσεις των κομμάτων για το πρωτοφανές επεισόδιο με ξύλο στη Βουλή

Ευρωεκλογές 2024: Νένα Βενετσάνου, Πάολα Ρεβενιώτη, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Γιώργος Χρανιώτης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΜεΡΑ25

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:39