search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:50
MENU CLOSE

Πηγές Βουλής για Φλώρο: Πρώτη φορά βουλευτής φεύγει τυλιγμένος σε μια κόλλα δικογραφίας για τη ΓΑΔΑ

25.04.2024 13:52
flwros-grammenos-5

Πρωτοβουλία για αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής που θα προβλέπουν αυστηρότερες «ποινές» για συμπεριφορές που δεν έχουν καμία απολύτως θέση στο Κοινοβούλιο αναλαμβάνει ο Κώστας Τασούλας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής το προανήγγειλε χθες μετά την άγρια επίθεση Φλώρου στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με τους νομικούς της Βουλής προκειμένου να μελετήσουν και να εισηγηθούν αλλαγές επί το αυστηρότερο.

Η Βουλή πάντως, όπως ανέφεραν υψηλόβαθμες πηγές, βρίσκεται εν αναμονή της δικαστικής εξέλιξης και της απόφασης της Δικαιοσύνης μετά τη σημερινή του απολογία.

Παραμένει σε ισχύ η απόφαση για 15νθήμερη αποβολή από τις εργασίες της και περικοπή κατά 50% της βουλευτικής αποζημίωσης. Ο ανεξάρτητος βουλευτής, εκλεγμένος με τους Σπαρτιάτες, παραμένει σε κάθε περίπτωση βουλευτής.

Αν και στο Κοινοβούλιο έχουν ακουστεί αρκετές φορές … γαλλικά, ενώ υπήρξαν στο παρελθόν και χειροδικίες «δεν υπάρχει προηγούμενο βουλευτής», όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές «να φύγει τυλιγμένος σε μια κόλλα δικογραφίας για τη ΓΑΔΑ». Η εντολή που δόθηκε αρχικά για τον Κωνσταντίνο Φλώρο ήταν να μην απομακρυνθεί από τη Βουλή και εν συνεχεία να κρατηθεί στο φρουραρχείο απ΄ όπου έφυγε συνοδεία αστυνομικών για τη ΓΑΔΑ.

Η σύλληψή του έγινε με βάση το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα με κοινοβουλευτικές πηγές να αναφέρουν πως το 2019, επί ΣΥΡΙΖΑ, έγινε πιο «light», καθώς έως τότε προβλεπόταν ποινή της αποστέρησης πολιτικών δικαιωμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα για ψήφους Σπαρτιατών: Διαγραφή ξάδερφου Κασσελάκη ζητά η ΝΔ – Είμαστε ξεκάθαροι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Κρίση στη δεξιά «πολυκατοικία»: Γεωργιάδης κατηγορεί Βελόπουλο ότι προτρέπει τους οπαδούς του να κάνουν επεισόδια και προειδοποιεί με μηνύσεις

Νέο επεισόδιο στη κόντρα Φλώρου και Γραμμένου: «Δεν ανέχομαι να μου βρίζει τη μάνα» – «Δεν εξύβρισα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50