search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:31
MENU CLOSE

Κρίση στη δεξιά «πολυκατοικία»: Γεωργιάδης κατηγορεί Βελόπουλο ότι προτρέπει τους οπαδούς του να κάνουν επεισόδια και προειδοποιεί με μηνύσεις

25.04.2024 12:49
velopoulos_georgiadis_new

Εκρηκτικό είναι το κλίμα που επικρατεί στη δεξιά «πολυκατοικία», τόσο λόγω του προεκλογικού κλίματος – ένεκα ευρωεκλογών – όσο και λόγω της «κόντρας» για τη θεσμοθέτηση του γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Νωρίτερα την Πέμπτη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, επανέλαβε τις προειδοποιήσεις του προς όσους βουλευτές υπερψήφισαν τη συγκεκριμένη ρύθμιση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παράκληση, παραίνεση, έκκληση έκαναν στους βουλευτές που ψήφισαν τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ότι καλό θα ήταν να μην πάνε στην εκκλησία, αφού το Πάσχα είναι ιερό για τους πιστούς. Επιμένω στην παραίνεση να μην διχάσουμε πάλι τους Έλληνες».

Στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης απάντησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι αυτό που λέει ο Κ. Βελόπουλος «είναι σφόδρα αντιχριστιανικό και αποδεικνύει πόσο υποκριτής είναι» διερωτώμενος αν «έχει κάποια δικαιοδοσία να κρίνει ποιοι θα μπαίνουν στους ναούς; Αν ήταν χριστιανός θα γνώριζε ότι στον ιερό ναό δεν απαγορεύεται η είσοδος σε κανέναν».

Μάλιστα, πηγαίνοντας τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του Κ. Βελόπουλου μπορούν να αναγνωστούν ως προτροπή προς τους οπαδούς του να κάνουν επεισόδια τη Μεγάλη Εβδομάδα κατά βουλευτών της ΝΔ. «Πολιτικά και ποινικά είναι ο ίδιος υπεύθυνος», τόνισε ο υπουργός Υγείας και προειδοποίησε ότι αν οιοσδήποτε βουλευτής δεχθεί επίθεση, προσωπικά ο ίδιος θα υποβάλλει μήνυση στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης για προτροπή σε βία.

Διαβάστε επίσης

Νέο επεισόδιο στη κόντρα Φλώρου και Γραμμένου: «Δεν ανέχομαι να μου βρίζει τη μάνα» – «Δεν εξύβρισα»

Νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Ένσταση αντισυνταγματικότητας κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Στο στόχαστρο ο Οργανισμός Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας

Κασσελάκης από την Κω: «Δεν είναι δυνατόν να είμαστε μια χώρα που να μη μπορεί να γιατρέψει τους πολίτες της. Τι σόι χώρα είμαστε;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:30