search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 04:40
MENU CLOSE

Τέμπη: Μήνυση ονομαστικά κατά πολιτικών προσώπων καταθέτουν συγγενείς των θυμάτων 

30.04.2024 13:29
tempi_2103_1920-1080_new

Εντός της ημέρας, συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, αναμένεται να καταθέσουν συμπληρωματική μήνυση ονομαστικά και κατά προσώπων της πολιτικής ηγεσίας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Οπως τονίζει η κρατική τηλεόραση, η συμπληρωματική μήνυση θα γίνει ονομαστικά κατά των μελών της συντονιστικής ομάδας πολιτικής προστασίας που είχε αναλάβει τότε την διαχείριση του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος. 

Στην συντονιστική ομάδα πολιτικής προστασίας συμμετείχαν και πολιτικά πρόσωπα, ενώ οι συγγενείς των θυμάτων αναμένεται να καταθέσουν μήνυση προσωπικά και ονομαστικά και κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για μήνυση η οποία συζητούνταν το προηγούμενο διάστημα και στην ουσία έρχεται σε συνέχεια της απόφασης της Εισαγγελέως Εφετών, η οποία έκανε δεκτή την προσφυγή πατέρα θύματος και έστειλε την δικογραφία στη Βουλή ως προς τους τότε Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό κ. Τριαντόπουλο, τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Παπαδόπουλο, τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη και την Υφυπουργό Υγείας κ. Ράπτη.

Διαβάστε επίσης:

«Φουντώνουν» οι αντιδράσεις για τον Βαρτζόπουλο – Επιμένει ότι είναι «μη θέμα» η κυβέρνηση

Κασσελάκης για Βαρτζόπουλο: Θα τον είχα αποπέμψει αμέσως, το να αιτιολογείς τις γυναικτονίες δεν είναι θέμα λάθος διατύπωσης

Κικίλιας: «Θα προστατέψουμε τους πολλούς – Δέκα χρόνια κάθειρξη για εμπρησμό από αμέλεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46