search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 03:37
MENU CLOSE

Λάρισα: Πλειστηριάζουν σπίτι πλημμυροπαθούς – Kινητοποίηση για να σωθεί η πρώτη κατοικία

14.05.2024 16:44
pleistiriasmoi 876- new

Οργή και αγανάκτηση ανάμεσα στους κατοίκους της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel προκαλεί η απόφαση να βγει σε πλειστηριασμό σπίτι πλημμυροπαθούς.

Μετά τα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ που έλαβαν, παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις, και τις καθυστερήσεις στις πληρωμές των αοζημιώσεων για να ορθοποδήσουν, ενημερώθηκαν ότι κατοικία πλημμυροπαθούς στη Λάρισα στη συνοικία της Νέας Σμύρνης θα τεθεί σε διαδικασία πλειστηριασμού την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Η Επιτροπή Πλημμυροπαθών καλεί σε κινητοποίηση στις 10 π.μ. ώστε να σωθεί το σπίτι.

Σε δήλωσή του ο άνθρωπος που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του σημειώνει: «Μπορεί πολλές ενισχύσεις πρώτης αρωγής να μην έχουν ακόμη δοθεί, μπορεί οι δεσμεύσεις των αρχόντων να μην έχουν τηρηθεί, μπορεί οι υποσχέσεις για απαλλαγή από την πληρωμή ΕΝΦΙΑ να έχουν ξεχαστεί, αντίθετα οι διαδικασίες πλειστηριασμού προχωρούν κανονικότατα βάσει προγράμματος. Εκεί φαίνεται η “συνέπεια” του συστήματος. Η αναλγησία σε όλο της το μεγαλείο. Οι πλημμυροπαθείς έχουν ξεχαστεί και αφεθεί στη μοίρα τους, χορτασμένοι μόνο από υποσχέσεις του επιτελικού κράτους».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Περιφερειακή του Αιγάλεω – Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Βραυρώνα: Το νεογνό είχε κακώσεις εν ζωή – Συγκλονίζει η κατάθεση της καμαριέρας

ΕΟΔΥ: Πρώιμη έναρξη δραστηριότητας των κουνουπιών – Προφυλαχθείτε από τον ιό του Δυτικού Νείλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49