search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:36
MENU CLOSE

Λάρισα: Φωτιά στα «ραβασάκια» του ΕΝΦΙΑ βάζουν οι πλημμυροπαθείς και ζητούν συνάντηση με Μητσοτάκη (Photos/Video)

09.04.2024 20:14
enfia kapsimo larisa – new
Photo: larissanet.gr

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι πλημμυροπαθείς της Νέας Σμύρνης Λάρισας οι οποίοι παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες ήρθαν αντιμέτωποι με τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ.

Σύμφωνα με το larissanet.gr οι πλημμυροπαθείς συγκεντρώθηκαν στην οδό Σωκράτους και συμβολικά προχώρησαν στο κάψιμο των ειδοποιητηρίων του ΕΝΦΙΑ, ενώ κατήγγειλαν τον εμπαιγμό τους από την ΑΑΔΕ.

Ο Άγης Τριγάζης, μέλος της Επιτροπής Πλημμυροπαθών Νέας Σμύρνης, δήλωσε ότι «μας έστειλαν να πληρώσουμε τον άδικο φόρο του ΕΝΦΙΑ σε σπίτια πλημμυρισμένα κι ανθρώπους που δεν έχουν πάρει ακόμη ούτε δραχμή λόγω γραφειοκρατίας ή άλλων προβλημάτων. Το θεωρούμε αδιανόητο να μας λένε να ξανατρέξουμε, όταν για επτά μήνες έχουμε μαζέψει του κόσμου τη χαρτούρα για να πάρουμε τα πενιχρά χρήματα που δε φτάνουν ούτε για «ζήτω» προκειμένου να φτιάξουμε τις περιουσίες μας και να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε. Είναι αδιανόητο να ζητείται ο ΕΝΦΙΑ, και μάλιστα ο ΑΑΔΕ να μας κουνάει το δάκτυλο. Ζητάμε εδώ και τώρα η Κυβέρνηση να δώσει λύση σήμερα. Ζητάμε από τον πρωθυπουργό να μας συναντήσει και να μας εξηγήσει γιατί αυτός ο εμπαιγμός στους κατοίκους της Νέας Σμύρνης. Θα είμαστε στο δρόμο και θα διεκδικήσουμε τα αυτονόητα. Δεν φταίμε εμείς που πλημμυρίσαμε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο».

«Πρέπει αυτή η αδικία να διορθωθεί, αφού είχαν υποσχεθεί πως θα έχουμε απαλλαγή για τρία χρόνια» υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Ψαρρός, επίσης πλημμυροπαθής της συνοικίας.

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Από νοσοκομείο σε νοσοκομείο πηγαίνουν τον δράστη της γυναικοκτονίας – Τώρα στο Τζάνειο από το Αττικό

Άγιοι Ανάργυροι: Χάπια και αλκοόλ βρέθηκαν στις τοξικολογικές του 39χρονου που δολοφόνησε την Κυριακή Γρίβα

Αλεξανδρούπολη: Εισαγγελική έρευνα για τους δύο βρεφονηπιοκόμους που κλείδωναν στην αποθήκη παιδικού σταθμού παιδιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:36