search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 11:18
MENU CLOSE

ΠΟΣΠΕΡΤ κατά Ζούλα: Χρεώνει στον πρόεδρο της ΕΡΤ απαξίωση, μιζέρια και εμμονές

15.05.2024 15:13
zoulas_new

Ευθεία «επίθεση» στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, εξαπολύει η ΠΟΣΠΕΡΤ με αφορμή το ταξίδι- αστραπή στο Μάλμε για την Eurovision, παρότι δεν είχε- όπως υποστηρίζεται- πρόσκληση από την EBU.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στην μακροσκελή ανακοίνωση της αναφέρεται στις δηλώσεις του  προέδρου της ΕΡΤ για το τραγούδι με το οποίο εκπροσωπήθηκε η Κύπρος στο διαγωνισμό της Eurovision του, προκαλώντας διπλωματικό επεισόδιο, όπως επισημαίνεται.

Επίσης καταλογίζει πως επι των ημερών του, η Διαύγεια για τις αποφάσεις που λαμβάνονται στο Ραδιομέγαρο έχει «θολώσει», ότι έχει μετατρέψει τις εσωτερικές παραγωγές της ΕΡΤ σε μικτές – «τρανταχτό παράδειγμα το κόψιμο της μουσικής εκπομπής «Αυλή των χρωμάτων» που στοίχιζε μόλις 500 ευρώ, με την αντικατάστασή της από την «Νύχτα Στάσου» χιλιάδων ευρώ ανά επεισόδιο», επισημαίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία- και ότι ενώ η κρίση στη Μέση Ανατολή το βράδυ της 13ης Απριλίου, λίγο έλειψε να γενικευθεί και να λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις με την επίθεση του Ιραν κατά του Ισραήλ με drones και πυραύλους, το ERTNEWS, ο ειδησεογραφικός πυλώνας της ΕΡΤικής ενημέρωσης «έπαιζε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη πολιτικού αρχηγού».

Ακόμα, η ΠΟΣΠΕΡΤ, καταγγέλλει τον πρόεδρο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, για κατάργηση ειδικοτήτων στις δομές του Οργανισμού αναφέροντας για παράδειγμα πως «Σε ένα τηλεοπτικό συνεργείο, ο ηχολήπτης, ο οδηγός, ακόμα και ο εικονολήπτης, δεν χρειάζονται, καθώς με ένα κινητό ο δημοσιογράφος μπορεί να παράγει ρεπορτάζ» αλλά και ότι είναι εκείνος πίσω από την «μεροληπτική τηλεοπτική κάλυψη της Αντιπολίτευσης, μείζονος και ελάσσονος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

Διαβάστε επίσης:

Το ΣτΕ αποφασίζει για τη νομιμότητα της σύνθεσης του ΕΣΡ

Νύχτα επιστρέφει ο Μουτσινάς – Σε κομβικό σημείο οι συζητήσεις για την τηλεοπτική επιστροφή του

«Κλασική» τριάδα στη κορυφή τηλεθέασης της Δευτέρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 11:18