search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 08:20
MENU CLOSE

Ρόμπερτ Φίτσο: Η στιγμή που ο Σλοβάκος πρωθυπουργός μεταφέρεται τραυματίας από το σημείο της επίθεσης (Video)

15.05.2024 17:45
fitsco-new

Σοκ προκαλούν τα πλάνα από την στιγμή της φυγάδευσης του Σλοβάκου πρωθυπουργού, Ρόμπερτ Φίτσο μετά την απόπειρα δολοφονίας του.

Η πόλη Χάντλοβα, όπου σημειώθηκε η επίθεση στον Φίτσο, απέχει περίπου δύο ώρες οδήγησης από την πρωτεύουσα Μπρατισλάβα. Η κυβέρνηση βρισκόταν στην πόλη για μια εκτός έδρας συνεδρίαση.

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Σλοβακίας, ο Ρόμπερτ Φίτσο τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα από πυροβολισμούς ενός άγνωστου άντρα, την ώρα που χαιρετούσε υποστηρικτές του έξω από το «Σπίτι του Πολιτισμού» και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο δράστης συνελήφθη αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, κοντά στην πλατεία της Χάντλοβα.

Η κατάστασή του σύμφωνα με το κυβερνητικό γραφείο είναι κρίσιμη. Μιλούν για απειλητική για τη ζωή του κατάσταση, ενώ μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο για να του παρασχεθεί η απαράιτητη βοήθεια.

Διαβάστε επίσης:

Προκαλεί πάλι ο Νετανιάχου: Δεν βλέπει «ανθρωπιστική καταστροφή» στη Ράφα

Μοιράζει χρήμα για τις πολεμικές συγκρούσεις ο Μπάιντεν – 2 δισ. σε Ουκρανία και 1 δισ. σε Ισραήλ

«Βάρβαροι προ των πυλών»: Η φον ντερ Λάιεν αναδεικνύει σε κεντρικό ζήτημα της εκστρατείας της τη ρωσική επιρροή στις ευρωεκλογές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 08:15