search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 02:24
MENU CLOSE

Μαριάννα Κιμούλη για τις «Ψυχοκόρες»: «Η κάθε ιστορία τελειώνει με τον τρόπο που πρέπει, υπάρχει μία κάποια δικαίωση» (videos)

16.05.2024 10:52
THE-2NIGHT-SHOW_ΜΑΡΙΑΝΝΑ-ΚΙΜΟΥΛΗ-4-2048×1285

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 ήταν την Τετάρτη η ηθοποιός Μαριάννα Κιμούλη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις «Ψυχοκόρες», την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, στον ρόλο της Μαρίκας.

Η ηθοποιός αρχικά ανέφερε ότι μετά τις «Ψυχοκόρες» έχει προτάσεις, αλλά σκέφτεται πολύ σοβαρά το επόμενο στάδιο της καριέρας της.

«Θα ήθελα να παίζω τη Βικτωρία που είναι η κακιά της υπόθεσης και τη Νέλλα. Μου αρέσουν οι σκοτεινοί ρόλοι, δείχνουν πτυχές του εαυτού μας που προσπαθούμε να κρύψουμε. Όλοι έχουμε και τις σκοτεινές μας πλευρές. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που πολύς κόσμος μοιράστηκε μαζί μου εμπειρίες από ψυχοκόρες, πόσο κοντά μας είναι αλλά δεν είχε ειπωθεί αυτή η ιστορία. Φοβάμαι ότι αριθμός των ψυχοκορών ήταν πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που φανταζόμαστε», σημείωσε για τη δραματική τηλεοπτική σειρά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπάθησε να αποσπάσει spoiler για το φινάλε της σειράς, η «Μαρίκα» απάντησε όμως «θεωρώ ότι είναι δίκαιο το τέλος κάθε ιστορίας. Η κάθε ιστορία τελειώνει με τον τρόπο που πρέπει, υπάρχει μία κάποια δικαίωση. Θα πω ότι είναι μία σειρά που βασίζεται σε αληθινές ιστορίες, είναι δύσκολα τα πράγματα».

Η Μαριάννα Κιμούλη αρκέστηκε να πει για τον ρόλο της πως, «υπάρχει πολύ συναίσθημα στη σχέση της Μαρίκας με τον Σώτο».

Διαβάστε επίσης:

Και εγεννήθη EΡT KIDS – Tο νέο κανάλι μόνο για παιδιά

Maestro: Επιστρέφει σήμερα με τη νέα σεζόν – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Open: Το «μετέωρο βήμα» του Παναγιώτη Στάθη – Οι επαφές για εκπομπή από την επόμενη σεζόν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02