search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 04:26
MENU CLOSE

Maestro: Επιστρέφει σήμερα με τη νέα σεζόν – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

16.05.2024 10:14
maestro

Το «Maestro», η επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στην μικρή οθόνη με νέα σεζόν σήμερα Πέμπτη 16 Μαΐου.

Η σειρά θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 10:40 μ.μ (ώρα Ελλάδας) ταυτόχρονα στο Netflix και το Mega.

Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ θα ακολουθήσει και η τρίτη και τελευταία σεζόν, 4 επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024.

Το «ευχαριστώ» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ευχαρίστησε το Netflix για την ευκαιρία που του έδωσε και μοιράστηκε, σε ανάρτησή του, φωτογραφίες με τον Ελληνοαμερικανό co-CEO της πλατφόρμας, Τεντ Σαράντος.

«Όταν γνωριστήκαμε πριν σχεδόν 2 χρόνια, μου είπε ότι η δουλειά αυτή θα έχει μέλλον και εκτός συνόρων. Στην αρχή δεν το πίστεψα, αλλά τελικά έγινε πραγματικότητα. Δεν μπορώ λοιπόν να μην πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον @tedsarandos και σε όλους όσοι δούλεψαν σκληρά για το αποτέλεσμα αυτό. Στο συνεργείο, στο τρομερό μας cast, σε όλους τους συνεργάτες, στους κατοίκους των Παξών, στην ομάδα του @megatvcom, στην @foss.productions και στο @netflix και σε όλη την ομάδα στα εργαστήρια, που δούλευε νυχθημερόν προκειμένου να παραδοθούν όλα τα υλικά των επεισοδίων στο εξωτερικό.

Αύριο αρχίζει πάλι το Μαέστρο μας και εύχομαι και αυτή τη φορά να καταφέρουμε και να σας ταξιδέψουμε (έστω για λίγο) μέσα από τις ιστορίες, την μουσική και τις εικόνες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο


Στο πρώτο επεισόδιο, με τίτλο «Mother», η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Alpha: Ο γάμος Θοδώρας – Γιώργου στον «Σασμό» πούσαρε την τηλεθέαση

«Πιο χαμηλά – πιο χαμηλά» η τηλεθέαση της ΕΡΤ2- Πρώτο και την Τρίτη το Mega

ACTION24: Ο «άρχοντας των κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας στην εκπομπή «EQ» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02