search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 12:08
MENU CLOSE

Άγριος καβγάς Γεωργιάδη-Κωνσταντοπούλου στη Βουλή – Ο «θαλαμοφύλακας» και οι «αλεξιπτωτιστές»

23.05.2024 18:18
adonis-zoi-1

«Σφάχτηκαν» Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή με τον υπουργό Υγείας να την αποκαλεί «ορισμό του bullying» και «θαλαμοφύλακα της αίθουσας» και την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας να απαντά ότι χρειάζονται ειδικές δυνάμεις για να γλιτώσουν από εκείνη. 

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του κ. Γεωργιάδη ότι κάνει τις καρδούλες ως ένα διαφημιστικό τρικ και ότι αυτά είναι υποκρισίες που δεν ταιριάζουν στη Βουλή. “Πρέπει να φέρουμε τις Ειδικές Δυνάμεις για να γλιτώσουμε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου”, είπε. 

Αδ. Γεωργιάδης: Βία είναι και το bullying, όχι μόνο η μπουνιά. Και εσείς σίγουρα έχετε ασκήσει. Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εξέδωσε ανακοίνωση για το πως συμπεριφέρθηκε, την κατηγορεί ότι δυσχεραίνει την απόδοση της δικαιοσύνης, δεν έλεγαν για τα ΜΑΤ για εσάς έλεγαν… Κι ως Πρόεδρος της Βουλής προσπαθήσατε να οδηγήσετε τη χώρα στη χρεοκοπία και η ΝΔ πήρε στους ώμους της το θέμα για να γλιτώσουμε την Ελλάδα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου… Αν σήμερα έχετε στις τσέπες σας ευρώ, είναι γιατί άνθρωποι σαν εμάς εμποδίσαμε εσάς… 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εφ΄ όλης της ύλης κριτική της στην κυβέρνηση αναφέρθηκε και στο έγκλημα των Τεμπών με τον Άδωνι Γεωργιάδη να αναφέρεται σε δυστύχημα. 

Αδ. Γεωργιάδης: Εσείς έχετε πολιτικό ίσως και νομικό συμφέρον για να το λέμε έγκλημα. Απλώς εξυπηρετείται το συμφέρον σας και κανένα ανθρωπιστικό συναίσθημα. Αλλιώς μέχρι να καταδικαστεί κάποιος σε δικαστήριο είναι αθώος… 

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Συνομολογήσατε γιατί ο κ. Μητσοτάκης με αποφεύγει… Τις ειδικές δυνάμεις πρέπει να στείλει για να γλιτώσει από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και αλεξιπτωτιστές να στείλει και ότι άλλο κατεβάσει η κούτρα σας από εμένα δεν γλιτώνετε. Θα είμαι παρούσα. Μπροστά σας θα μας βρίσκεται.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας τόνισε ότι στα Τέμπη έγινε έγκλημα και το έχει αποτυπώσει η ποινική δίωξη από την αρμόδια εισαγγελική αρχή. «Δεν συζητιέται ότι έγινε έγκλημα και εσείς επιμένετε να το λέτε δυστύχημα ατύχημα, ότι άλλο εκτός από έγκλημα. Ασχοληθήκατε να καλύψετε τα ίχνη σας και μπαζώσατε τον χώρο, την 1η Μαρτίου και έρχεστε να επικαλείστε το τεκμήριο αθωότητά σας. Τον κόσμο θα ακούσουμε κι όχι εσάς . Κρύβατε την αλήθεια από τον κόσμο ενώ γνωρίζατε ότι δεν ήταν ασφαλή τα τρένα», ανέφερε. 

Ο Αδωνις Γεωργιάδης που νωρίτερα δέχθηκε «διαμαρτυρίες» γιατί μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο, σχολίασε όταν η κ. Κωνσταντοπούλου μιλούσε εντός της Ολομέλειας με το κινητό της, λέγοντας: «Προηγουμένως ο θαλαμοφύλακας της αιθούσης μου έκανε παρατήρηση. Είδατε πως τα φέρνει η ζωή όμως».

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στη Βουλή για ακρίβεια και πληθωρισμό – Προοίμιο για τη συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών

Μητσοτάκης: Ο Ολυμπιακός που θυμίζει Euro 2004 και το Final-4 των αιωνίων – Ατάκες για Αναστόπουλο, Σαραβάκο μέχρι… Μάικλ Τζόρνταν

Βούλα Κεχαγιά σε κυβερνητικό εκπρόσωπο: Ακοστολόγητο είναι το νομοσχέδιο που φέρνει το υπουργείο Ανάπτυξης, όχι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 12:08