search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 11:46
MENU CLOSE

Βούλα Κεχαγιά σε κυβερνητικό εκπρόσωπο: Ακοστολόγητο είναι το νομοσχέδιο που φέρνει το υπουργείο Ανάπτυξης, όχι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

23.05.2024 16:11
kehagia_syriza_new

«Είναι ειρωνικό και απολύτως προσβλητικό προς τον ελληνικό λαό, την ίδια ημέρα που η κυβέρνηση της ΝΔ και ο υπουργός Ανάπτυξης φέρνουν στη Bουλή ένα πλήρως ακοστολόγητο νομοσχέδιο που αφορά θεωρητικώς μέτρα για την ενίσχυση του καταναλωτή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να κουνά το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το οικονομικό του πρόγραμμα», αναφέρει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Νωρίτερα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Μαρινάκης αναφερόμενος στην πρόταση για επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο δημόσιο είπε ότι «το κόστος της υπολογίζεται στα 2,2 δισ. ευρώ το χρόνο, κόστος το οποίο έρχεται να προστεθεί, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στα δεκάδες δισεκατομμύρια που περιλαμβάνουν οι διάφορες εξαγγελίες του κόμματος, λέγοντας χιουμοριστικά ότι μέχρι τις ευρωεκλογές το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει φθάσει στο μισό ΑΕΠ της χώρας» και πρόσθεσε ότι η «άσκηση» για μείωση του ΦΠΑ «δεν βγαίνει».

Διαβάστε επίσης:

Politico: Ποια ονόματα από την Ελλάδα ακούγονται για τη θέση Επιτρόπου στην ΕΕ

ΑΔΑΕ: Επανέρχεται η Αρχή και ζητά ολόκληρο τον φάκελο της παρακολούθησης Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ

Παλαιστίνη: Δεν προχωρά – προς το παρόν – σε αναγνώριση του κράτους η Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 11:45