search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 06:49
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Κομβικά ραντεβού με Μαρία Αναστασοπούλου και Μπέττυ Μαγγίρα

23.05.2024 11:35
anastasopoulou_maggira_new

Μέσα στις επόμενες ώρες, θεωρητικά, είναι πολύ πιθανόν να έχει αποσαφηνιστεί αν ΑΝΤ1, Μαρία Αναστασοπούλου και Μπέττυ Μαγγίρα θα συνεχίσουν κοινή πορεία και την επόμενη σεζόν.

Εκτός απροόπτου αναμένεται να γίνουν προγραμματισμένα ραντεβού -κομβικής σημασίας, σύμφωνα με ανθρώπους που είναι σε θέση να γνωρίζουν- με την Μαρία Αναστασοπούλου και τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Στο τραπέζι των συζητήσεων για την ανανέωση συνεργασίας ΑΝΤ1-Αναστασοπούλου μεταξύ όσων προτείνονται είναι κατ’ αρχάς η κάλυψη της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου, καθώς η Φαίη Μαυραγάνη από του χρόνου θα κάνει εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Το ενδεχόμενο του αδιέξοδου και άρα της εξόδου Αναστασοπούλου από τον ΑΝΤ1 είναι (κάπου) στο φόντο. Η δημοσιογράφος έχει άλλωστε να εξετάσει και άλλες εναλλακτικές.

Καθώς όμως οι (με θετικό πρόσημο, όπως λέγεται) συζητήσεις συνεχίζονται υπάρχει και η εκδοχή να διαμορφωθεί μια πρωινή ζώνη το Σαββατοκύριακο μικτού περιεχομένου-«πακέτο» ενημέρωσης και ψυχαγωγίας- αλλά με οριοθετημένα πλαίσια, μεταξύ τους. Εδώ «κουμπώνει» η Μπέττυ Μαγγίρα. Ώστε αν ανανεώσει τη συνεργασία της με το κανάλι να αποτελέσει ως και δίδυμο με την Αναστασοπούλου. Στους σχεδιασμούς για το Σαββατοκύριακο δεν έχει αποκλειστεί η εκδοχή να υπάρχουν δύο ανεξάρτητες εκπομπές. Όπως μέχρι τώρα δηλαδή.

Υπάρχει επίσης ενδιαφέρον/πρόταση του σταθμού στην Αναστασοπούλου για την απογευματινή ζώνη στο καθημερινό πρόγραμμα ώστε να υπάρχει αντιστάθμισμα στο «Live News» του Mega. Όλα υπο συζήτηση και οριστικοποίηση λίαν συντόμως.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΗΕΜ-Θ: Καταγγέλει υποβάθμιση της ΕΡΤ3 – Δεν έδειξε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και τους πανηγυρισμούς

ΕΡΤNews: Η τηλεμαχία των υποψηφίων για τη προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε απευθείας μετάδοση

Σασμός: Ετοιμάζεται το τελευταίο επεισόδιο αλλά και επανεμφάνιση χαρακτήρα που θα συγκλονίσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07