search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 09:16
MENU CLOSE

Σασμός: Ετοιμάζεται το τελευταίο επεισόδιο αλλά και επανεμφάνιση χαρακτήρα που θα συγκλονίσει

23.05.2024 08:20
Alpha-new

Σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Σταύρος Θεοδωράκης στους «Πρωταγωνιστές»  θα επιχειρήσει την ανατομία της πολύκροτης σειράς «Σασμός» φιλοξενώντας όλους τους συντελεστές της καθώς εκείνοι τον υποδέχονται και τον… φιλοξενούν στα γυρίσματα της σειράς.

Ένα αφιέρωμα για την επιτυχημένη σειρά του Alpha με σημασία διότι ο «Σασμός» βρίσκεται  στην τελική ευθεία για το μεγάλο φινάλε του.

Το αποκορύφωμα στον «Σασμό», οι τίτλοι τέλους, έπειτα από τρείς σεζόν, θα «πέσουν» την Κυριακή, 7 Ιουλίου.

Η σειρά όμως θα μπει σε διαδικασία τελικής κορύφωσης της πλοκής της από λίγο νωρίτερα και με συμβολικό τρόπο.

Η πλοκή θέλει, με όσα έχουν γίνει γνωστά, την επιστροφή του Πετρή. Και ο Κώστας Νικούλι θα βρεθεί ξανά μπροστά στις κάμερες της σειράς μέσα από την οποία έγινε ευρύτερα γνωστός.

Το σενάριο θέλει να πεθαίνει η γιαγιά Ειρήνη, λίγο πριν το τελευταίο επεισόδιο πεθαίνει. Το χωριό βυθίζεται στο πένθος κυρίως όμως η  Αργυρώ και η Μαρίνα.

Ο πόνος, ιδίως για τη Μαρίνα, είναι δυσβάστακτος και δεν μπορεί να διαχειριστεί όσα έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα. Η απώλεια της μητέρας της την κάνει να χάσει  τα λογικά της και ο πρώτος που το αντιλαμβάνεται θα είναι ο Αντώνης.

Θα μπει σε διαδικασία να ακολουθήσει  θεραπεία αλλά όταν εκείνη αρχίσει να «βλέπει» τον άντρα της και να του συμπεριφέρεται σαν να ήταν ο αδικοχαμένος  γιος της, ο Πετρής, τότε ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως η Μαρίνα έχει πάρει έναν δρόμο χωρίς επιστροφή  στη ζωή τους…

Διαβάστε επίσης

«Ωδή» στο ακορντεόν στο σημερινό Google Doodle (videos)

ΑΝΤ1: «Ανέβηκε» το αναβαθμισμένο  antenna.gr, με πλήθος δυνατοτήτων και εφαρμογών, φιλικών στους χρήστες του

Οι «καραμπόλες» στην τηλεθέαση ωφέλησαν το «Masterchef» την Τρίτη – Πρώτη διατηρήθηκε η «Γη της ελιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 09:12