search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:20
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: «Ανέβηκε» το αναβαθμισμένο  antenna.gr, με πλήθος δυνατοτήτων και εφαρμογών, φιλικών στους χρήστες του

22.05.2024 18:47
ANTENNA.GR – ΝΕΟ SITE

Σε σύγχρονο πολυμεσικό, λειτουργικό και εύχρηστο, ψηφιακό κόμβο μετασχηματίστηκε η ιστοσελίδα antenna.gr (https://www.antenna.gr/) του ραδιοτηλεοπτικού Ομίλου ΑΝΤ1, με το διεθνές αποτύπωμα, με σκοπό να προσφέρει στους χρήστες/επισκέπτες της μια πολυπεπίπεδη ψηφιακή εμπειρία προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή (ηλ. υπολογιστή, κινητό, tablet, smart watch).

Το antenna.gr εκτός από τις εκπομπές και το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, φιλοξενεί πλέον το ειδησεογραφικό και το lifestyle περιεχόμενο του ομίλου, απορροφώντας το ANT1news.gr και το FThis.gr αντιστοίχως, αλλά και όλα αφορούν στο «αδερφό» κανάλι Μακεδονία TV

Οι χρήστες μπορούν πλέον να παρακολουθήσουν live τα δύο κανάλια του Antenna Group και επεισόδια σειρών του ΑΝΤ1+ (με δυνατότητα μάλιστα catch- up), να ακούσουν τα ραδιόφωνά του (Ρυθμός 94.9 & Easy 97.2) και τα θεματικά web radios του Soundis.gr, να μάθουν τα πάντα γύρω από την Formula 1 και να δουν trailers από τις ταινίες των Village Cinemas και με ελάχιστα κλικ να εξασφαλίσει εισιτήρια για κάποια από τις ταινίες τους.

Διαβάστε επίσης:

Οι «καραμπόλες» στην τηλεθέαση ωφέλησαν το «Masterchef» την Τρίτη – Πρώτη διατηρήθηκε η «Γη της ελιάς»

Ανέπαφη η τηλεθέαση του Mega την Τρίτη – Ίδια με εκείνη της Δευτέρας

MEGA: Στο δυναμικό του καναλιού η Νατάσα Γιάμαλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07