search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 22:02
MENU CLOSE

Οι «καραμπόλες» στην τηλεθέαση ωφέλησαν το «Masterchef» την Τρίτη – Πρώτη διατηρήθηκε η «Γη της ελιάς»

22.05.2024 18:13
gi-tis-elias-new

Την προσοχή επιπλέον 40.000 τηλεθεατών είχε χθες, συγκριτικά με τη Δευτέρα, η «Γη της ελιάς» παραμένοντας κορυφαία επιλογή των τηλεθεατών.

Στην δεύτερη θέση πέρασε το «Ναυάγιο» και οι «Ψυχοκόρες» αποτέλεσαν την τρίτη επιλογή των τηλεθεατών, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Nielsen.

Ο «Σασμός» παρέμεινε στη θέση που είχε διακριθεί μια μέρα πιο πριν, παρότι πρόσθεσε πόντους στην απόδοση του. Δεν ήταν όμως αρκετοί για να του δώσουν ώθηση τέτοια για μετακίνηση σε κάποια από τις πιο πάνω θέσεις του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου.

Οι μικροδιακυμάνσεις στην τηλεθέαση των εκπομπών χθες, έπαιξαν το ρόλο τους και το «Masterchef» προωθήθηκε δύο θέσεις πιο πάνω από αυτή που είχε πλασαριστεί τη Δευτέρα, έχοντας απόδοση μόλις 0,2% καλύτερη από προχθές.

Την είσοδο στη δεκάδα με τα δημοφιλέστερα προγράμματα της Τρίτης πέτυχε εξάλλου η δραματική σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», όπως συνήθως συμβαίνει όταν υπάρχει επεισόδιο της στο μενού του Alpha.

Διαβάστε επίσης:

Ανέπαφη η τηλεθέαση του Mega την Τρίτη – Ίδια με εκείνη της Δευτέρας

MEGA: Στο δυναμικό του καναλιού η Νατάσα Γιάμαλη

Alpha: «Κλείδωσε» το «Deal» για τη νέα σεζόν – Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 21:55