search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 07:43
MENU CLOSE

Φοιτητικές εκλογές: Για άλλη μια φορά μπάχαλο με τα αποτελέσματα

23.05.2024 11:54
foititikes_ekloges_new

Θα συμβεί κάποια χρονιά οι φοιτητικές παρατάξεις να δώσουν κοινά ή, έστω, παραπλήσια αποτελέσματα για τις εκλογές στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και… δεν θα μείνει φούρνος αγκρέμιστος στη χώρα.

Πάντως, φέτος η… παράδοση τηρήθηκε και, όπως έλεγε και ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν, «εβγήκαν όλοι νικητές και χάσαν όλοι οι άλλοι», ή, εν πάση περιπτώσει, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (πρόσκειται στη ΝΔ) και ΠΚΣ (η φοιτητιώσα του ΚΚΕ) ισχυρίζονται ότι βγήκαν πρώτη δύναμη στα ΑΕΙ.

Και το ερώτημα είναι, ποιον να πιστέψεις; Τη ΔΑΠ που ισχυρίστηκε ότι αναδείχθηκε για 37η χρονιά πρώτη δύναμη με 40,01%, με δεύτερη την ΠΚΣ με ποσοστό 23.49% και τρίτη την ΠΑΣΠ με ποσοστό 12,49%; Ή την ΠΚΣ που λέει ότι βγήκε πρώτη η ίδια με ποσοστό 36.31%, έναντι 24.87% της ΔΑΠ ΝΔΦΚ;

Κάποια στιγμή πάντως θα πρέπει οι φοιτητικές παρατάξεις να καταφέρουν να συμφωνήσουν ότι η εικόνα των διαφορετικών αποτελεσμάτων και των διαφορετικών νικητών, μόνο κακό κάνει στο φοιτητικό κίνημα της χώρας.

Διαβάστε επίσης

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πουλάει το εξοχικό στις Λιβανάτες – Ένας παραθαλάσσιος παράδεισος με εκκλησάκι

Στη Βουλή αύριο ο Κασσελάκης για την προ ημερησίας σε επίπεδο αρχηγών για την ακρίβεια

Η σχέση Κασσελάκη – Τσίπρα ανάμεσα στην τυπικότητα και την αμηχανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 07:42