search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 07:14
MENU CLOSE

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πουλάει το εξοχικό στις Λιβανάτες – Ένας παραθαλάσσιος παράδεισος με εκκλησάκι

23.05.2024 07:30
eksoxiko_Libanates

Αν κάτι προβληματίζει τελευταία τον Γιώργο Καρατζαφέρη, δεν είναι οι κινήσεις του Φίλιππου Καμπούρη, για τις Ευρωεκλογές ο οποίος από τον περασμένο Δεκέμβριο είναι ο νέος πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ).

Εκείνο που τον απασχολεί είναι η πώληση ενός ακινήτου το οποίο πλέον ο άλλοτε ιδρυτής και πρόεδρος του ΛΑΟΣ δεν χρησιμοποιεί και απλά επιβαρύνεται οικονομικά με τη συντήρησή του.

Πρόκειται για μια εξοχική κατοικία στις Λιβανάτες, 148 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Σε αυτό το γραφικό ψαροχώρι πριν από περίπου 25 χρόνια ο κ. Καρατζαφέρης επένδυσε μερικά εκατομμύρια σε δραχμές τότε, αγοράζοντας παραθαλάσσιο οικόπεδο 7,5 στρεμμάτων, στην έκταση του οποία βρίσκονται ακίνητα συνολικού εμβαδού 750 μέτρων.

Τα χρήματα που ζητά ο κ. Καρατζαφέρης για την παραθαλάσσια κατοικία είναι 1,5 εκατ. ευρώ, τιμή όχι και τόσο απαγορευτική για κάποιον ο οποίος θέλει να αποκτήσει ένα εξοχικό καταφύγιο λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Ο υποψήφιος αγοραστής εκτός από το σπίτι θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει γήπεδο μπάσκετ και τένις αλλά και ένα μικρό εκκλησάκι που βρίσκεται εντός της έκτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καρατζαφέρης δεν έχει δώσει το ακίνητο σε κάποιο μεσιτικό γραφείο, ενώ έξω από τον μαντρότοιχο του σπιτιού δεσπόζει ένα μεγάλο πανό που διακρίνεται – μπορεί να το δει κάποιος από την εθνική οδό- η λέξη «πωλείται» και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως την πώληση της εξοχικής κατοικίας έχει αναλάβει ο γιος του κ. Καρατζαφέρη.

Όσον αφορά στους λόγους της πώλησης, αυτοί έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο άλλοτε δραστήριος πολιτικός, έχοντας κλείσει τα 76 του χρόνια αδυνατεί να πηγαινοέρχεται όσο συχνά θα ήθελε, με αποτέλεσμα το εξοχικό να παραμένει κλειστό για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα στην εκπομπή των Παραπολιτικών 90,1 «Μπρα ντε φερ» (audio)

Γείτονες σε σύγχυση: Επιμένει στο «Μακεδονία» ο Μίτσκοσκι, άλλα λέει στην Ουάσινγκτον

Ο Δουδωνής τρολάρει την επιστολή στην Ούρσουλα με… Πάριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07