search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 04:39
MENU CLOSE

Στέφανος Κασσελάκης: Το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα στην εκπομπή των Παραπολιτικών 90,1 «Μπρα ντε φερ» (audio)

22.05.2024 12:57
kasselakis_2205_1460-820_NEW

Ένα απρόοπτο τηλεφώνημα δέχτηκε σήμερα το πρωί το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 και η εκπομπή «Μπρα ντε φερ». Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να ευχηθεί χρόνια πολλά στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών που κλείνει φέτος τα 10 χρόνια λειτουργίας του.

Στη συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Τάκη και την Χριστίνα Κοραή, ο κ. Κασσελάκης σε χαλαρό ύφος αστειεύθηκε όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής τον ρώτησαν πως έμαθε ότι ο σταθμός έχει γενέθλια.

«Όλα τα ξέρω, αφού λένε ότι είμαι φυτευτός της CIA εδώ, άρα όλα τα ξέρω», είπε αστειευόμενος.

Μάλιστα ο κ. Κασσελάκης, σε χαλαρή διάθεση, συνέχισε λέγοντας «να ξέρετε επίσης ότι ο Τάιλερ ως αμερικανός υπήκοος έχει συνταγματικές προστασίες από τις παρακολουθήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Πέρα τώρα από τα αστεία, θέλω να σας ευχηθώ χρόνια πολλά, καλή επιτυχία, πολλές εκπομπές να έχετε, να επιτελείται το λειτούργημα της δημοσιογραφίας και να λέτε πάντα τα πράγματα με το όνομά τους για να μπορούμε να έχουμε μια κοινωνία που να έχει περισσότερη ευαισθησία και αλληλεγγύη».

Πάντως φαίνεται ότι ο κ. Κασσελάκης δεν έχει αποδεχθεί τη συγγνώμη του Άδωνη Γεωργιάδη όσον αφορά την έκφραση «μάπας» που του είπε χθες στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Action24, αφού όταν οι παρουσιαστές του ανέφεραν ότι ο κ. Γεωργιάδης πήρε πίσω τη συγκεκριμένη έκφραση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «αυτός έλεγε ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα Τέμπη, αυτά τα πράγματα δεν παίρνονται πίσω».

Οι δύο παρουσιαστές κάλεσαν τον Στέφανο Κασσελάκη στο στούντιο των Παραπολιτικών 90,1 για μια μεγάλη συνέντευξη, με εκείνον να αποδέχεται την πρόσκληση, λέγοντας «θα τα κανονίσουμε όλα».

Το τηλεφώνημα Κασσελάκη

Διαβάστε επίσης:

Οι εκτιμήσεις για εννιά ευρωβουλευτές στη Νέα Δημοκρατία, οι ενέσεις αισιοδοξίας και η φράση «στείλε μήνυμα»

Νίκος Δένδιας: Ποιοι θα στελεχώσουν το Ελληνικό Κέντρο Αμυντικής Καινοτομίας

Νέα Αριστερά: «Ο Κασσελάκης θα συναινούσε στο να αναλάβει ο Μητσοτάκης κορυφαία θέση στην ΕΕ, τα σχόλια είναι περιττά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07