search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 09:53
MENU CLOSE

Στη Βουλή αύριο ο Κασσελάκης για την προ ημερησίας σε επίπεδο αρχηγών για την ακρίβεια

23.05.2024 06:58
vouli-0123

Για την αυριανή προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια, ετοιμάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ  καθώς την θεωρούν κρίσιμη μάχη πάνω στην τελική ευθεία για την κάλπη.

Μάλιστα σύμφωνα με κομματικές πηγές στη Βουλή θα βρεθεί και ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος υπενθυμίζεται δεν είναι βουλευτής, «προκειμένου να στείλει με την παρουσία του τα κατάλληλα μηνύματα, καθώς εκ των πραγμάτων θεωρείται βέβαιο ότι η συζήτηση θα εξελιχθεί σε μια σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση εφ΄ όλης της ύλης, δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές».

Ένας από τους στόχους της Κουμουνδούρου είναι να καταδείξει ότι το δίπολο της αντιπαράθεσης είναι μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, καθώς γενικότερα θεωρούν ότι η «προεκλογική κούρσα» εξελίσσεται σε «μονομαχία» Μητσοτάκη -Κασσελάκη.

Την προ ημερησίας σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών έχει ζητήσει ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ πριν το Πάσχα, με θέμα «την αντιμετώπιση της ακρίβειας και τη φορολόγηση υπερκερδών τα οποία σωρεύονται από ολιγοπώλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας».

Διαβάστε επίσης

Επικό tik tok του Μητσοτάκη με παπούτσια ΝΔ και… τηλεπωλητή Άδωνι (Video)

Το ψήφισμα της ελληνικής Βουλής για την αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους που… χάθηκε στη σκόνη

Καυστική αντίδραση Κουμουνδούρου στην επίθεση Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη: Αναλώθηκε στο να μιλάει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 09:47