search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:49
MENU CLOSE

Καυστική αντίδραση Κουμουνδούρου στην επίθεση Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη: Αναλώθηκε στο να μιλάει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ (video)

22.05.2024 14:12
androulakis-kasselakis-1

Την καυστική αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η σφοδρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη που εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε μεταξύ άλλων ειρωνικά τα όσα είπε, χθες σε συνέντευξή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για πιθανή μετεκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

«Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τη στενοχώρια μου που δεν θα με πάρει τηλέφωνο. Έχω… σοκαριστεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να μου πείτε μια πρωτοβουλία που πήρε ο κ. Κασσελάκης και επέφερε ένα τραύμα στην πολιτική της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε και προσέθεσε: «Με εμάς, το καλοκαίρι του 2022 έφυγε το μισό Μαξίμου. Στις δημοτικές εκλογές με τους δικούς μας υποψήφιους έχασαν όλους τους μεγάλους δήμους. Πριν από έναν μήνα κάνω πρόταση δυσπιστίας και ξαναφεύγει το μισό Μαξίμου. Αν θυμάστε στην πρόταση δυσπιστίας έλεγε ότι θα είναι κοκορομαχίες. Όταν χρειάζεται να συγκρουστούμε, συγκρουόμαστε παραγωγικά και νικηφόρα. Όταν χρειάζεται να συναινέσουμε, συναινούμε λογικά με τις αξίες μας».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο κ. Κασσελάκης έχει μια ιδιότυπη ασυλία και από τη Νέα Δημοκρατία και την εγχώρια ολιγαρχία.

«Η επικοινωνιακή καταιγίδα, χωρίς πολιτικούς όρους, είναι πρωτοφανής στα πολιτικά ιστορικά της χώρας. Βολεύει αυτό το πρόσωπο -δεν θα πω πολιτικό- να ευτελίζει την αντιπολίτευση».

«Το μιντιακό σύστημα που ελέγχει ο κ. Μητσοτάκης θέλει να επιβάλει ως αντίπαλό του αυτήν την κατάσταση, πολύ απλά για να μην έχει πολιτικό αντίπαλο».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συμπλήρωσε, μάλιστα, για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «αν έχω είχα γράψει άρθρα υπέρ του Μητσοτάκη και σήμερα έκανα αντιπολίτευση, θα ήμουν ανέκδοτο».

Όσο αφορά το διακύβευμα των Ευρωεκλογών για το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πώς «το κρίσιμο είναι ένα μήνυμα αποδοκιμασίας της αλαζονείας του 41% και ενίσχυση της αξιόπιστης, προοδευτικής αντιπολίτευσης». «Αν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό, μπορεί να ενοποιήσει τον προοδευτικό κόσμο απέναντι στη συντήρηση την επόμενη ημέρα. Γιατί, στο τραπέζι που θα κάτσουμε πολιτικά, ιδεολογικά, θεσμικά να συγκροτήσουμε αυτό το μέτωπο, μπορούν να έρθουν κι άλλοι άνθρωποι. Στο τραπέζι του κ. Κασσελάκη δεν μπορεί να πάει κανείς, ήδη έφυγαν» σχολίασε.

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ανάλωσε το μεγαλύτερο τμήμα της συνέντευξής του μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασαν καυστικα πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Ανδρουλάκης έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ όπου κατηγόρησε τους δημοσιογράφους πως δεν τον προβάλουν όσο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη» αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου.

«Ταυτόχρονα ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης ανάλωσε το μεγαλύτερο τμήμα της συνέντευξής του μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη. Μήπως την απάντηση την έδωσε ο ίδιος στον εαυτό του; Μήπως αυτό συμβαίνει γιατί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει προτάσεις και δημιουργεί συζήτηση στην ελληνική πολιτική σκηνή;» καταλήγουν.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Ενοχλείται από τον Στέφανο Κασσελάκη και τις τεκμηριωμένες προτάσεις – Δεν θα καταφέρει να εμποδίσει τη δυναμική μας

ΣΥΡΙΖΑ: «Λάθη και αστοχίες στις εξετάσεις των προτύπων σχολείων, επίδειξη “αριστείας” της κυβέρνησης»

Στέφανος Κασσελάκης: Το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα στην εκπομπή των Παραπολιτικών 90,1 «Μπρα ντε φερ» (audio)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07