search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 22:12
MENU CLOSE

Ανδρέας Λοβέρδος: Ζευγάρι με την ηθοποιό Δήμητρα Σιγάλα – Η κοινή τους έξοδος

24.05.2024 08:23
Untitled design (1)

Ο πρόεδρος των Δημοκρατών, Ανδρέας Λοβέρδος, φέρεται πως είναι ζευγάρι με τη δημοφιλή ηθοποιό Δήμητρα Σιγάλα και μάλιστα η σχέση τους φημολογείται πως κρατά για περισσότερο από ένα χρόνο.

Ο γνωστός πολιτικός και πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος και η Δήμητρα Σιγάλα, σύμφωνα με την «Espresso», είναι ζευγάρι για περίπου 1,5 χρόνο.

Η Δήμητρα Σιγάλα, ηθοποιός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εγκληματολογία στη Βαρκελώνη, εθεάθη δίπλα του σε νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζαν παρέα, ενώ άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως πέρασαν μαζί το εφετινό Πάσχα στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το TLIFE, που επικοινώνησε με την ηθοποιό, η ίδια δεν σχολίασε (αλλά ούτε διέψευσε) τις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον πρώην υπουργό.

Ποια είναι η Δήμητρα Σιγάλα

Η Δήμητρα Σιγάλα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Σπούδασε στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ έχει κάνει μπαλέτο στο Royal Academy και Jazz και, εκτός αυτού, έχει πάρει πτυχίο στο τραγούδι από το Ελληνικό Ωδείο. Παράλληλα, έχει σπουδάσει και Εγκληματολογία.

Έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην τηλεόραση το 1999, στη σειρά «Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες», υποδυόμενη τη Νίκη, την τηλεοπτική κόρη της Κάτιας Δανδουλάκη. Ακολούθησαν μικρές συμμετοχές στις σειρές «Επιθυμίες», «Έρωτας κλέφτης» και «Αθώος ή ένοχος».

Το 2001 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη δραματική σειρά «Πρόκληση», σε σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη. Τη σεζόν 2003-2004 ανήκε στο καστ των σειρών «Έρωτας όπως έρημος» και «Ακροβατώντας».

Επαιξε, επίσης, «Στον ήλιο του Αιγαίου», στο «Θα βρεις το δάσκαλό σου» και στη συνέχεια στις σειρές «Αν μ’ αγαπάς» και «Ζωή ξανά» στον Alpha μεταξύ άλλων.

Το 2011 εγκαταστάθηκε στη Βαρκελώνη, ξεκινώντας μεταπτυχιακές σπουδές στην Εγκληματολογία. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της εκεί το 2014 και επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου συνέχισε την ηθοποιία με συμμετοχή σε σειρές όπως η «Εθνική Ελλάδος», η «Μάνα Χ Ουρανού», το «Κρατάς μυστικό;» και το «Το Κόκκινο Ποτάμι», μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης

Κουτσούμπας: Τρολάρει τη ΔΑΠ με… παρθενική εμφάνιση στο TikTok – «Καλά από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;»

Μητσοτάκης: Ο Ολυμπιακός που θυμίζει Euro 2004 και το Final-4 των αιωνίων – Ατάκες για Αναστόπουλο, Σαραβάκο μέχρι… Μάικλ Τζόρνταν

Βούλα Κεχαγιά σε κυβερνητικό εκπρόσωπο: Ακοστολόγητο είναι το νομοσχέδιο που φέρνει το υπουργείο Ανάπτυξης, όχι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 22:12