search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 16:22
MENU CLOSE

Κουτσούμπας: Τρολάρει τη ΔΑΠ με… παρθενική εμφάνιση στο TikTok – «Καλά από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;» (Video)

23.05.2024 20:21
koutsoumpas-new

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας «χτύπησε» μέσω TikTok όπου και έκανε το ντεμπούτο του, με τους ήχους της Μαρίνας Σάττι, τον Ριζοσπάστη και τις φοιτητικές εκλογές.

Στην πρώτη του ανάρτηση, ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών. «40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;», ρώτησε, ενώ ακούστηκε για κάποια δευτερόλεπτα η μουσική από το «Ζάρι».

Στη συνέχεια ο γ.γ του ΚΚΕ δηλώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε ήδη την απάντηση από τους φοιτητές.

Στο ίδιο πλαίσιο, κάλεσε τους φοιτητές να δώσουν ξανά αυτό το μήνυμα στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και να ενισχύσουν μαζικά το ΚΚΕ. 

«Γιατί χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο δηλαδή και μετά στην Ελληνική Βουλή, αλλά και μέσα στους δρόμους του αγώνα, όπου ανατρέπονται όλες αυτές οι αποφάσεις. Τώρα ΚΚΕ!», κατέληξε.

@twra_kke 📌Ο Δ. Κουτσούμπας σχολιάζει τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο TikTok! 🔴40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; ‼️Hint: Ο Κ. Μητσοτάκης πήρε απάντηση από τους φοιτητές! #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ #κκε #kke #κνε #kne #φοργιου #φοργιουπειτζ #mpesfy #foryou #foryoupage #euelections2024 #ekloges #europeanunion #mitsotakis #koutsoumpas #οχι_στα_ιδιωτικα_πανεπιστημια #zari #marinasatti #dap #dapndfk #foititikizwh #foititria #fypシ゚ ♬ ZARI – Marina Satti

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Ο Ολυμπιακός που θυμίζει Euro 2004 και το Final-4 των αιωνίων – Ατάκες για Αναστόπουλο, Σαραβάκο μέχρι… Μάικλ Τζόρνταν

Βούλα Κεχαγιά σε κυβερνητικό εκπρόσωπο: Ακοστολόγητο είναι το νομοσχέδιο που φέρνει το υπουργείο Ανάπτυξης, όχι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία για τα Τέμπη – Ποιους υπουργούς αφορά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 16:19