search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 02:46
MENU CLOSE

«Mega stories»: Ο Ερνέστο Βαλβέρδε διηγείται ερυθρόλευκες ιστορίες, 24ωρα πριν από τον τελικό Ολυμπιακού – Φιορεντίνα

24.05.2024 18:23
BALBERDE3

Ο προπονητής, το όνομα του οποίου έγινε και παραμένει σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων του Ολυμπιακού, ο άνθρωπος που ηγήθηκε της ομάδας για τρία χρόνια αλλά κέρδισε για πάντα μια θέση στο DNA της, ο Ερνέστο Βαλβέρδε μιλά στην Δώρα Αναγνωστοπούλου και την εκπομπή «Mega Stories», σε έκτακτη μετάδοση την Κυριακή (00.20), για τη σχέση ζωής που δημιούργησε με τον Ολυμπιακό.

H Δώρα Αναγνωστοπούλου ταξίδεψε ως το Μπιλμπάο και συνάντησε τον προπονητή της τοπικής ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, ένα πρόσωπο καθοριστικό για τον Ολυμπιακό και διαχρονικά αγαπητό από τους φιλάθλους του.

Ο Βαλβέρδε, γνωστός με το βασκικό παρατσούκλι «μυρμήγκι», συζητώντας με τη δημοσιογράφο θυμάται τις κομβικές νίκες του, ανατρέχει στις στιγμές που τον σημάδεψαν και εξηγεί τι είναι εκείνο που κάνει τα τρία χρόνια του στο τιμόνι της ομάδας όχι μόνο ανεξίτηλα στον νου αλλά και αξεπέραστα για την καριέρα του.

Ο προπονητής της Ατλέτικ Μπιλμπάο αναφέρεται, ακόμα, στη φιλία του με τον σημερινό προπονητή τού Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δεν κρύβει την αγωνία του για την έκβαση του τελικού του UEFA Europa Conference League και αποκαλύπτει ότι δεν θα παρακολουθήσει τον ιστορικό αγώνα ως προπονητής αλλά ως οπαδός του Ολυμπιακού.

Στο «MEGA Stories» μιλούν παίκτες της ομάδας K19 του Ολυμπιακού λίγες εβδομάδες μετά τον θρίαμβό τους έναντι της Μίλαν και την κατάκτηση, για πρώτη φορά στην ιστορία ελληνικού συλλόγου, του UEFA Youth League.

Τα ανερχόμενα αστέρια της ομάδας αφηγούνται βήμα-βήμα μια διαδρομή που μπορεί να ξεκίνησε με άγχος και αμφιβολία, αλλά κατέληξε με πίστη, πάθος και πείσμα φέρνοντας την πραγματοποίηση ενός άθλου υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Ο «σκηνοθέτης» του ποδοσφαιρικού ονείρου της ομάδας Κ19 περιγράφει στη Δώρα Αναγνωστοπούλου τη νικηφόρα πορεία της νέας γενιάς των Ολυμπιακών.

Διαβάστε επίσης:

Σαν «σφαίρα» πήγε στην κορυφή της τηλεθέασης ο Alpha την Πέμπτη

ΑΝΤ1: Το γκραν πρι του Μονακό ζωντανά στο κανάλι και το ΑΝΤ1+ την Κυριακή – Τριήμερο μεταδόσεων

ΕΡΤ3: Μια ιστορία για ένα… σχοινάκι που συγκλονίζει στη -βραβευμένη- εκπομπή «+άνθρωποι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 02:01