ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.09.2025 03:11
MENU CLOSE

Μετέωρα: Δημοτικός υπάλληλος εμφανίστηκε στη δουλειά μετά από… 13 χρόνια

07.06.2024 10:14

Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το γεγονός πως ένας υπάλληλος του δήμου Μετεώρων, στην Καλαμπάκαείχε αναρρωτική άδεια εδώ και 13 χρόνια!

Εκεί, διαπίστωσε με έκπληξη πως υπήρχαν κάποιοι υπάλληλοι που εμφανίζοντας μια στο τόσο. Έδωσε εντολή να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους και μάλιστα έκανε ο ίδιος και αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις υπηρεσίες.

Τότε, αποκαλύφθηκε πως πριν λίγες μέρες επέστρεψε κανονικά για δουλειά και υπάλληλος που… αγνοούνταν από το 2011 και έπειτα από αναρρωτική που είχε πάρει. Συγκεκριμένα, μετά από 13 χρόνια και 3 μήνες.

«Δεν παίζουμε εδώ»

«Δεν παίζουμε εδώ», τόνισε ο δήμαρχος, σημειώνοντας πως «είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας, αιρετοί και υπάλληλοι, να δουλεύουμε καθημερινά για να φτιάξουμε έναν Δήμο όπως τον ονειρευόμαστε και όπως οφείλουμε. Καμία ανοχή και σε κανέναν».

Διαβάστε επίσης

Λευκάδα: Με ρήξη σπλήνας ο 14χρονος που τραυματίστηκε ενώ έκανε θαλάσσιο σπορ

Ρόδος: Χειροπέδες σε Νορβηγό που έψαχνε ανήλικες «για παρέα» με… αγγελία έξω από Λύκειο – «Να φορά μπικίνι και σορτσάκι»

Φιλιπάππου: Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού τα ξημερώματα, σε είσοδο πολυκατοικίας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.09.2025 02:42
Exit mobile version