Συνατσάκη για υπόθεση Λύτρα: «Είμαστε με το θύμα, τελεία - Δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη» (Video)
Για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και τον τρόπο με τον οποίο σχολιάστηκε ο άγριος ξυλοδαρμός της Σοφίας Πολυζωγοπούλου μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη, επισημαίνοντας ότι θα ήθελε να είχε τονιστεί ότι όλοι είναι με το θύμα χωρίς κανένα «αλλά» που με θλίψη εντόπισε σε αρκετές τοποθετήσεις τηλεοπτικών προσώπων.
«Νομίζω ότι δίνει εντελώς λάθος μήνυμα στην κοινωνία, γενικά τέτοιες δηλώσεις. Δεν το προσωποποιώ. Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα αλλά. Είμαστε με το θύμα. Τελεία. Δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη».
Διαβάστε επίσης:
Χατζηγιάννης για Μακρυπούλια: «Ο χωρισμός ήταν στενάχωρος αλλά απαραίτητος και για τους δυο» (Video)
Queen: Πάνω από 1 δισ. δολάρια πουλήθηκε ο μουσικός τους κατάλογος στη Sony