ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.11.2025 16:26
MENU CLOSE

Κασσελάκης για Attica Bank: Ο Χατζηδάκης να απάντησει αν οι αποφάσεις του είναι προς όφελος του ελληνικού λαού

12.07.2024 14:17

Στο θέμα της Attica Bank επανέρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης απευθύνοντας συγκεκριμένα ερωτήματα στον Κωστή Χατζηδάκη.

«Ας αφήσει την προπαγάνδα και να απαντήσει επιτέλους, αν οι αποφάσεις του είναι προς όφελος του ελληνικού λαού που υπηρετεί ή εξυπηρετούν μια χούφτα ιδιώτες» λαταλήγει η ανάρτηση.

Όλη η ανάρτηση

Συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Γιατί δημιουργείτε ιδιωτική τράπεζα με δημόσιο χρήμα; Απαντούν: «Syriza Bank» και «Βαρουφάκης». Γνωστή η καραμέλα της προπαγάνδας.»

«Ο κ. Χατζηδάκης έχει προκληθεί -στοιχειοθετημένα- από προχθές να απαντήσει γιατί προχώρησε εργολαβικά σε 7 εκποιήσεις Συμμετοχών του Δημοσίου τους τελευταίους 6 μηνες.»

«Ενώ δεν αρνείται την απώλεια 1,567 δισ.€ από τις αποφάσεις του μέσα σε έναν χρόνο, σπεύδει – μέσω τρίτων- να επιτεθεί για το θέμα της τράπεζας Αττικής που προσθέτει άλλες τόσες απώλειες χωρίς προοπτική εσόδων του Δημοσίου στο μέλλον από τα κέρδη της τράπεζας. Γράφεται στον Τύπο ότι η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να κρατήσει την τράπεζα αλλά να την πουλήσει σε ιδιώτες μετά από απώλεια 800 εκατομμυρίων € του Δημοσίου, δηλαδή χρημάτων των Ελλήνων φορολογουμένων.»

«Γιατί, λοιπόν, ο κος Χατζηδάκης δεν λογοδοτεί στον ελληνικό λαό για τις πρόσφατες απώλειες 1,567 δισ.€ από την απώλεια συμμετοχής του Δημοσίου από τη ΔΕΗ (16,8%), τα ΕΛΠΕ (4%) , την Εθνική Τράπεζα (22%), την Aegean (11,5%), την Alpha Bank (9%), την Πειραιώς (27%) και το Αεροδρόμιο Αθηνών (30%); Ας αφήσει την προπαγάνδα και να απαντήσει επιτέλους, αν οι αποφάσεις του είναι προς όφελος του ελληνικού λαού που υπηρετεί ή εξυπηρετούν μια χούφτα ιδιώτες»

Διαβάστε επίσης:

Κυβερνητικές πηγές για Βόρεια Μακεδονία και «αμυντικό κενό»: Ξεκάθαρο μήνυμα στα Σκόπια, πλεονασματικό το υλικό στην Ουκρανία

Κεραμέως: «Δεν λάβαμε καταγγελία για εργοδότρια που ζητά από εργάτρια να βάλει την κόρη της να δουλέψει»

Κατρίνης: «Η εξωτερική και αμυντική πολιτική, δεν είναι οικογενειακή υπόθεση»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.11.2025 16:26
Exit mobile version