search
ΠΕΜΠΤΗ 31.07.2025 21:17
MENU CLOSE

«Ευσεβείς πόθοι» τα περί επίπληξης και όχι διαγραφής Σπίρτζη

02.09.2024 18:50
spirtzis-syriza

Την Τρίτη συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας που θα εξετάσει αν θα παραπέμψει τον Χρήστο Σπίρτζη με το ερώτημα της διαγραφής στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το Σαββατοκύριακο.

Δημοσιεύματα που ήθελαν τον κ. Σπίρτζη να πέφτει στα μαλακά με επίπληξη και όχι διαγραφή, πηγές από την Κουμουνδούρου τις χαρακτήρισαν ως «ευσεβείς πόθους», καθώς σχολίαζαν πως «ακόμα η επιτροπή δεν έχει συνεδριάσει για το θέμα, ώστε να ξέρουμε τι θ’ αποφασίσει.

Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση της Επιτροπής είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 26 Αυγούστου, ωστόσο αναβλήθηκε για τις 3 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης από Θεσσαλία: Τα έργα που φτιάξαμε μετά τον «Ιανό», άντεξαν στον «Daniel»

Περιβαλλοντική καταστροφή στη Θεσσαλία: Σύσκεψη Κασσελάκη με φορείς στον Βόλο – «Είμαστε ένα ξέφραγο αμπέλι, τεράστιες οι επιπτώσεις»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Oι πολίτες καταλαβαίνουν τι φταίει για το χάλι της χώρας και της οικονομίας: η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 31.07.2025 21:16