ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 13:55
MENU CLOSE

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Στάχτη πάνω από 70.000 στρέμματα

03.10.2024 12:09

Περισσότερα από 70.000 στρέμματα κάηκαν από την πυρκαγιά στην Κορινθία, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της Υπηρεσίας Copernicus/Emergency Management Service – Mapping της ΕΕ.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του το meteo.gr/ΕΑΑ, η φετινή πυρκαγιά στην Κορινθία από το 2010 έως σήμερα είναι η μεγαλύτερη αυτής της περιόδου που έχει επηρεάσει την ΠΕ Κορινθίας.

Επιπλέον, σύμφωνα με το meteo.gr από το 2010 μέχρι φέτος οι μεγάλες πυρκαγιές στην περιοχή έχουν κάψει συνολικά περισσότερα από 180.000 στρέμματα, επιφάνεια η οποία αντιστοιχεί στο 8% της συνολικής επιφάνειας της ΠΕ Κορινθίας.

Διαβάστε επίσης:

Πύργος: Χειροπέδες σε 17χρονο μαθητή – Κατηγορείται για φθορές σε σχολείο

Κερατέα: Διαρροή υγραερίου σε πρατήριο καυσίμων – Διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Λαυρίου

Αντιπαράθεση Καρυστιανού-Πλακιά για την ομιλία στο ευρωκοινοβούλιο – Διαφωνεί με τη συναυλία και ο πατέρας του Βάιου Βλάχου (Video)

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 13:55
Exit mobile version