Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε 7 συλλήψεις μαθητών Γυμνασίου και γονέων προχώρησαν οι Αρχές στην Ιτέα Φωκίδας ύστερα από έντονο φραστικό επεισόδιο.
Όλα ξεκίνησαν όταν το μεσημέρι της Πέμπτης, δύο μαθητές Γυμνασίου ενεπλάκησαν σε έντονο φραστικό επεισόδιο μέσα και έξω από το σχολείο με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα και οι δύο να υποβάλλουν εγκλήσεις ο ένας εναντίον του άλλου.
Την επόμενη ημέρα, αφού συνελήφθησαν και οι γονείς των παιδιών, καταφέρθηκαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ένας έναντι του άλλου με απειλές και σημειώθηκε νέο έντονο φραστικό επεισόδιο, αυτή τη φορά μεταξύ των γονέων.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και η διευθύντρια του σχολείου, η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Διαβάστε επίσης:
Μετρό Θεσσαλονίκης: Πότε ξεκινούν τα δοκιμαστικά δρομολόγια
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.