Σέρρες: Χειροπέδες σε γυναίκα που εξαπατούσε ηλικιωμένους προσποιούμενη ιατρό - Τους είχε αποσπάσει 8.450 ευρώ
Για εξαπάτηση ηλικιωμένων συνελήφθη χθες το απόγευμα, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών, μία γυναίκα, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί της.
Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας, με το ίδιο πρόσχημα, οι δράστες έπεισαν έναν ηλικιωμένο άνδρα σε χωριό των Σερρών να παραδώσει στη συλληφθείσα το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ.
Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8.450 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες, και ένα κινητό τηλέφωνο.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των άγνωστων συνεργών της όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Διαβάστε επίσης:
Αστυνομικός Βουλής: Η ιατροδικαστική εξέταση «δείχνει» την κόλαση που βίωναν τα παιδιά (Videos)