search
ΚΥΡΙΑΚΗ 10.08.2025 00:13
MENU CLOSE

Euroleague: Με διπλό έφυγε από τη Γαλλία ο Παναθηναϊκός – Νίκησε τη Βιλερμπάν 93-96, μετά από αγώνα θρίλερ

01.03.2025 00:19
panathinaikos 8876- new]

O Παναθηναϊκός άντεξε στο ξέσπασμα της Βιλερμπάν από τα 6,75 στην τέταρτη περίοδο και πήρε στις… λεπτομέρειες ένα τεράστιο «διπλό» στο «Αστρομπάλ».

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 96-93 των Γάλλων, για την 27η αγωνιστική της Euroleague, βελτίωσαν σε 17-10 το ρεκόρ τους και σε περίπτωση ήττας της Φενερμπαχτσέ από την Παρί στο Παρίσι, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας (εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής), θα «αναρριχηθούν» στη δεύτερη θέση, πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. 

Αν και θα μπορούσε να «καθαρίσει» το ματς όταν είχε προηγηθεί και με 15 πόντους στα μέσα της 3ης περιόδου, είδε την Βιλερμπάν να επιστρέφει στο ματς και να φέρνει τα πάνω-κάτω στην διεκδίκηση της νίκης. Όμως στο τέλος «μίλησε» η εμπειρία του Σλούκα με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να επιστρέψουν στις εκτός έδρας νίκες ύστερα από δύο μήνες και το «διπλό» στο Μόναχο στις 27 Δεκεμβρίου.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» ανέλαβε (όπως πάντα) δράση στο τέλος (12π., 6ασ., 5ριμπ.), ο Κέντρικ Ναν έπαιξε βάσει των στάνταρ του (24π., 6ασ., 3ριμπ.) ενώ σημαντική ήταν η παρουσία τόσο του Χουάντσο (15π., 9ριμπ.) όσο και του Μήτογλου (14π.)

Διαβάστε επίσης:

Εμμανουήλ Καραλής: «Πέταξε» ξανά ο Μανόλο στη Γαλλία –Νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 6.02μ

Euroleague: Ακλόνητος στην κορυφή ο Ολυμπιακός με άνετο διπλό στην Μπολόνια, 70-92 την Βίρτους

Ο Μουρίνιο κατέθεσε μήνυση κατά της Γαλατασαράι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 09.08.2025 23:55