ΠΕΜΠΤΗ 17.07.2025 00:30
MENU CLOSE

Τέμπη: Το γκράφιτι του Μουσικού Σχολείου Ιλίου για τα δύο χρόνια από το έγκλημα

10.03.2025 16:18

Οι μαθητές του μουσικού σχολείου Ιλίου, τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών, την παραμονή της μεγάλης συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, ζωγράφισαν ένα τρένο στον προαύλιο χώρο του σχολείου και τραγούδησαν όλοι μαζί.

♬ πρωτότυπος ήχος – Μυρτώ.

Πρόκειται για μια βαθιά συγκινητική πρωτοβουλία, που δείχνει τη δύναμη της τέχνης και της μουσικής ως μέσων έκφρασης της μνήμης και της διεκδίκησης. Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ιλίου, μέσα από γκράφιτι και τραγούδι, έστειλαν το δικό τους μήνυμα τιμώντας τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Η πρωτοβουλία τους είναι ένα παράδειγμα του πώς η νέα γενιά δεν ξεχνά και απαιτεί αλλαγές, χρησιμοποιώντας δημιουργικούς τρόπους για να κρατήσει ζωντανό το αίτημα για λογοδοσία και ασφάλεια.

Με αυτόν τον τρόπο, το Μουσικό Σχολείο Ιλίου ένωσε τη φωνή του, με τα εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο που ζητούν δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Πέθανε ο 19χρονος που τραυματίστηκε από χτύπημα στην διάρκεια προπόνησης

Σοβαρό τροχαίο στη Μεταμόρφωση: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό – Μεταφέρθηκε στο «Γεννηματάς» χωρίς τις αισθήσεις του

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Είχε χάσει το σπίτι του», νέος Γολγοθάς για τη μητέρα του – «Θέλω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο» (videos)

ΠΕΜΠΤΗ 17.07.2025 00:29
Exit mobile version