search
ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 09:14
MENU CLOSE

Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες στη δεξίωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας

19.06.2025 10:51
proedriko megaro 9987- new

Αθλητικό «άρωμα» θα έχει, η φετινή δεξίωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας για την επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας θα προσκαλέσει τους Ολυμπιονίκες του Παρισιού, δηλαδή τους αθλητές που κατάφεραν να αναδειχθούν έως και 8οι στο άθλημά τους, συμπεριλαμβανομένων φυσικά αυτών, δέκα τον αριθμό, που φόρεσαν μετάλλιο στο στήθος.

Υπενθυμίζεται ότι στην περσινή δεξίωση για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας είχαν δώσει το «παρών» οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας του 2004, οι οποίοι είχαν κατακτήσει το Euro στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Διαβάστε επίσης

Fox News: Επικό τρολάρισμα στον Νετανιάχου για τα πυρηνικά του Ιράν  

Πρώτη συνάντηση Μητσοτάκη – Σκρέκα μετά την εκλογή

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Απόστολος Γκλέτσος: «Σήμερα τελειώνει κάθε σχέση μου με το κόμμα, ο λόγος προφανής»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 09:12