search
ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 11:14
MENU CLOSE

Ιράκ: Στους 12 οι νεκροί Τούρκοι στρατιώτες από έκθεση σε μεθάνιο κατά την διάρκεια επιχείρησης

07.07.2025 11:47
tourkoi-stratiotes

Στους 12 έφτασαν τα θύματα του τουρκικού στρατού στο Βόρειο Ιράκ.

Οι στρατιώτες πέθαναν αφού εκτέθηκαν σε αναθυμιάσεις μεθανίου κατά την διάρκεια επιχείρησης σε σπηλιά του βορείου Ιράκ, όπως ανέφερε το τουρκικό υπουργείο Αμυνας.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι το περιστατικό συνέβη χθες κατά την διάρκεια αποστολής για τον εντοπισμό τούρκου στρατιώτη που σκοτώθηκε σε στρατιωτική επιχείρηση κατά του PKK.

Αδιευκρίνιστος αριθμός στρατιωτών που επίσης εκτέθηκαν στο μεθάνιο εντός της σπηλιάς, νοσηλεύονται.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μασκ απαντά στον Τραμπ με… Επστάιν και τις «μηδέν» συλλήψεις στο σκάνδαλο

Ινδονησία: Εξερράγη το ηφαίστειο Λεβοτόμπι Λάκι-Λάκι – Εκτόξευσε τέφρα σε ύψος περίπου 18 χιλιομέτρων (photos/videos)

Αυστραλία: Καταδικάστηκε η «δολοφόνος με τα μανιτάρια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 11:12