ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 13:21
MENU CLOSE

Διαμαρτύρεται ο δικηγόρος του Θεόδωρου Κασσελάκη για την... δημοσιοποίηση της απόφασης του ΣτΕ

16.07.2025 18:55

Την διαμαρτυρία του δικηγόρου του πατέρα του Στέφανου Κασσελακη, Θεόδωρου, για το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι έμαθαν για την δικαστική μάχη που έχασε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο εντολέας του, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Χαράλαμπος Πελέκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου

«Σήμερα το μεσημέρι 16 Ιουλίου 2025, δημοσιεύτηκε απόφαση του ΣτΕ, που αφορούσε αίτηση αναίρεσης του εντολέως μας κ. Θεόδωρου Κασσελάκη. Απορίας άξιο είναι πως τα μέσα ενημέρωσης γνώριζαν την απόφαση, αφού έχει συνταχθεί μόνο το σχέδιο της απόφασης, στο οποίο πρόσβαση έχουμε μόνον εμείς ως διάδικοι, έχοντας αποκλειστικά το δικαίωμα αναγνώσεως του σχεδίου και όχι τη λήψη αντιγράφου. Δηλαδή δεν έχει γίνει ακόμα η καθαρογραφή της απόφασης. Διαβάζουμε από τα ΜΜΕ πως έχουν μειοψηφήσει δύο από τα πέντε μέλη, αλλά δεν γνωρίζουμε έως τώρα το σκεπτικό της απόφασης μέχρι να αποκτήσουμε πρόσβαση και να αναγνώσουμε το σχέδιο της απόφασης.

Αυτό το γεγονός από μόνο του παραβιάζει σωρεία συνταγματικών δικαιωμάτων κάθε Έλληνα πολίτη. Ο κ. Θεόδωρος Κασσελάκης δεν ήταν και δεν είναι μέτοχος της Oswego, ενώ έχει αμετάκλητα αθωωθεί από τα ποινικά δικαστήρια της χώρας μας για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και μη καταβολής χρεών προς το δημόσιο.

Τέλος, ο κ. Θεόδωρος Κασσελάκης έχει ήδη υποβάλει νέα αίτηση στο ΚΕ.ΦΟ.ΔΕ, κοινοποιούμενη και στο ΚΕΒΕΙΣ, με την οποία ζητά την απαλλαγή του από την αλληλέγγυα ευθύνη του άρθρου 49 ΚΦΔ (Ν.5104/2024) καταβολής των οφειλών της αλλοδαπής εταιρείας με την επωνυμία «OSWEGO ESTATES LIMITED», σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Η ως άνω αίτηση και η δικαστική της εξέλιξη αναμένεται.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Θεόδωρου Κασσελάκη

Χαράλαμπος Πελέκης».

Διαβάστε επίσης:

Δείπνο με μήνυμα, για τα ζευγάρια Μητσοτάκη και Χαρδαλιά στη Δραπετσώνα

Άδωνις ΧΩΡΙΣ υπουργική καρέκλα, Άδωνις ΜΕ υπουργική καρέκλα – Δύο επικά βίντεο από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ειρωνεία ή αλήθεια; – Ο Αντώναρος εξηγεί γιατί  τα έσπασε με Κασσελάκη – «Ήθελα να με προτείνει για ΠτΔ το 2030»

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 13:21
Exit mobile version