search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.09.2025 18:30
MENU CLOSE

Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο – Έφτασαν τα 100χλμ ανά ώρα στη Τήνο

02.08.2025 21:03

Ισχυροί έως θυελλώδεις είναι οι άνεμοι που πνέουν σήμερα, Σάββατο 2 Αυγούστου, στο Αιγαίο, αλλά και σε τμήματα της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, η υψηλότερη ριπή του ανέμου καταγράφηκε στο μετεωρολογικό σταθμό στο Πόρτο της Τήνου με 100 χιλιόμετρα ανά ώρα ως τις 4 το μεσημέρι.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε τουλάχιστον 5 περιοχές οι ριπές των ανέμων ξεπερνούσαν τα 70χλμ ανά ώρα.

Διαβάστε επίσης:

Θάσος: Νεκρός εντοπίστηκε στη θάλασσα 39χρονος από τη Ρουμανία

Καλοκαιρινή έξοδος: Πάνω από 50.000 Αθηναίοι αναχώρησαν σήμερα με πλοία για τα νησιά – Με καθυστερήσεις τα δρομολόγια

Πυροσβεστικά: Στις 32 οι πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – Συνελήφθη 77χρονος για θερμές εργασίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.09.2025 18:24