ΤΕΤΑΡΤΗ 05.11.2025 21:35
MENU CLOSE

Κικίλιας στη συνάντηση με τον ΥΦΥΠΕΞ των ΗΠΑ: Θα συνεργαστούμε με βάση τα κοινά μας συμφέροντα και προς όφελος της μέσης οικογένειας

05.11.2025 17:54

Τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιο για την οικονομική ανάπτυξη, την ενέργεια και το περιβάλλον, Jacob Helberg, συνάντησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο χωρών στους τομείς της ναυτιλίας και της ενέργειας.

Από την πλευρά του, ο κ. Helberg σημείωσε ότι «είχαμε μια εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση, όπου καλύψαμε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων – από τη ναυπηγική έως τις επενδύσεις σε υποδομές, την ενέργεια και τις υποδομές πληροφορικής. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον σύμμαχό μας και μακροχρόνιο εταίρο μας, καθώς και με όλους τους φίλους μας στην Ελλάδα. Είμαστε, επίσης, χαρούμενοι για την άφιξη της νέας μας πρέσβη και ενθουσιασμένοι που ξεκινά μια εβδομάδα που θα δείξει την πλήρη έκταση και το βάθος των σχέσεών μας με την Ελλάδα. Η χώρα έχει διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην Ευρώπη και έχει ένα πολύ φωτεινό μέλλον μπροστά της. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε. Ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Τέσσερις τροπολογίες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας 

Πρώτη προδημοσίευση από το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα: «Έγραψα την “Ιθάκη” ως ανάγκη της μαρτυρίας και όχι δικαίωσης» 

Άγριος καβγάς Άδωνι – αντιπολίτευσης για τα ΕΛΤΑ στη Βουλή

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.11.2025 21:34
Exit mobile version