ΠΕΜΠΤΗ 27.11.2025 21:18
MENU CLOSE

Ανελέητο το πέρασμα της κακοκαιρίας Adel στα Τζουμέρκα: Τεράστιες κατολισθήσεις - Σπίτια «κρέμονται» στο κενό

27.11.2025 17:09

Ανελέητο ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας Adel από τα Τζουμέρκα. Η περιοχή εδώ και μία εβδομάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με ακραία καιρικά φαινόμενα. 

 «Οι κατολισθήσεις γύρω γύρω είναι τεράστιες. Δίπλα στο ξενοδοχείο του χωριού υπάρχει μία μεγάλη κατολίσθηση, το ίδιο και στην πάνω και κάτω πλατεία του χωριού. Οι κατολισθήσεις είναι άνω των 20 μέτρων σε βάθος και ο παλιόκαιρος συνεχίζεται», σημείωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ ο Κώστας Κωστούλας και εξήγησε ότι «η κάτω πλατεία του χωριού, έχει υποστεί μια μεγάλη κατάπτωση 30 μέτρων σε μήκος και 15 μέτρων σε βάθος».

Από το πρωί δεν έχει σταματήσει να βρέχει, ενώ οι επιχειρηματίες είναι απογοητευμένοι επειδή ακυρώνονται οι κρατήσεις, που είχαν λάβει.

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία Adel: Υπερχείλισαν χείμαρροι και ρέματα στην Αμφιλοχία – Ορμητικά λασπόνερα πέφτουν στον Αμβρακικό (Video)

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο – Κόκκινη προειδοποίηση για τον ερχομό της «Adel» – Διήμερο βροχών και καταιγίδων σε όλη σχεδόν τη χώρα

Έφτασε στην Κρήτη η σορός του 19χρονου οπλίτη – Να χυθεί άπλετο φως ζητά η οικογένεια του

ΠΕΜΠΤΗ 27.11.2025 21:18
Exit mobile version