Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο 65χρονος, που κατηγορείται πως ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τη σύζυγό του και, υπό την επήρεια αλκοόλ, σκότωσε με καραμπίνα τον σκύλο της οικογένειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του fonografos.net, το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2026, σε περιοχή της δυτικής Φθιώτιδας.
Μετά την πράξη του, εγκατέλειψε το σπίτι κρατώντας το όπλο, όμως η Αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα για το σοβαρό περιστατικό και λίγη ώρα αργότερα, οι αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.
Διαβάστε επίσης:
Απαγορευτικό απόπλου λόγω των ισχυρών ανέμων – Σε ποια λιμάνια είναι «δεμένα» τα πλοία
Καιρός: Κύμα κακοκαιρίας με λασποβροχές, καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και αφρικανική σκόνη
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.