search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.02.2026 11:54
MENU CLOSE

Ρέθυμνο: 54χρονη υπάλληλος έκλεβε χρήματα και προϊόντα από το μίνι μάρκετ που δούλευε

27.02.2026 10:01
minmarket
φωτογραφία αρχείου

Επίσημη καταγγελία σε βάρος εργαζόμενης στην επιχείρησή της για κλοπές έκανε μία ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με το patris.gr, η 54χρονη εργαζόταν στο μίνι μάρκετ σε περιοχή του Ρεθύμνου για πάνω από ένα χρόνο και στις αρχές του 2025 η ιδιοκτήτρια άρχισε να διαπιστώνει πως σχεδόν καθημερινά της έλειπαν χρήματα αλλά και διάφορα προϊόντα.

Τελικά, από κάμερες διαπιστώθηκε πως η 54χρονη έπαιρνε αρκετά από τα προϊόντα για να γεμίζει το… ψυγείο της ενώ έκλεβε χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ, πριν από λίγες ημέρες ζήτησε από την εργαζόμενη στο σχόλασμα να αδειάσει την τσάντα της και είδε μέσα αρκετά προϊόντα από το μαγαζί, τα οποία δεν είχαν πληρωθεί και ένα χρηματικό ποσό το οποίο φαίνεται πως είχε πάρει από το ταμείο.

Στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία και έκανε καταγγελία σε βάρος της. Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν και πλέον η 54χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης:

Ασλανίδης για το βίντεο Καρυστιανού: Όσοι γονείς το είδαν σοκαρίστηκαν, ήταν λάθος (video)

Κόρινθος: Νεκρός 17χρονος, δέχτηκε χτυπήματα με μαχαίρι

Στις 4 Μαρτίου η ανακοίνωση της απόφασης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.02.2026 11:54