Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Κάτω της μισής μονάδας διαμορφώθηκε η διαφορά μεταξύ Alpha και Mega χθες, πρώτη του μήνα. Η δυναμική του Alpha ήταν ίδια με εκείνη της Τρίτης, όμως το Mega με το «Αλ Τσαντίρι νιουζ» «ροκάνισε» την μεταξύ τους απόσταση, καταφέρνοντας το δεύτερο 14άρι σε διάστημα σχεδόν δύο εβδομάδων (20/3).
Στη διάρκεια μετάδοσης της σατιρικής εκπομπής του Λαζόπουλου, η απήχηση των σειρών του Alpha ήταν ανεπηρέαστη, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen. Αυτό σημαίνει ότι οι προτάσεις μυθοπλασίας έχουν ένα κοινό που τις παρακολουθεί ό,τι κι αν υπάρχει στον ανταγωνισμό «απέναντί» τους και, την ίδια στιγμή, ότι το «Αλ Τσαντίρι νιουζ» συσπειρώνει στο Mega έναν κόσμο που επιζητά τη σάτιρα, όπως άλλωστε συμβαίνει και με το «Ράδιο αρβύλα».

Κατά τα λοιπά, μια ακόμα ημέρα μετρήθηκαν τέσσερα τα κανάλια με διψήφια μερίδια τηλεθέασης, με το ΕΡΤNews κοντά στο 4% για μια ακόμη φορά. Μια «ανάσα» από το 3% εξάλλου βρέθηκε το MAK TV.
Διαβάστε επίσης:
Περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί: Σε διαβούλευση το σχέδιο νόμου για την αδειοδότησή τους
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.