search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.04.2026 12:03
MENU CLOSE

Διάρρηξη σε βενζινάδικο στο Ηράκλειο: Έσπασαν τα τζάμια και άρπαξαν χρήματα και τσιγάρα (video)

02.04.2026 13:07
venzinadiko_iraklio_3

Στόχος διαρρηκτών έγινε το βράδυ της Τετάρτης πρατήριο καυσίμων στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου, στο ύψος των Καμινίων, με τους δράστες να εξαφανίζονται στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το neakriti, οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στα τζάμια του καταστήματος προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Από το πρατήριο αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ποσότητες τσιγάρων, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν εντοπιστεί.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Αυτοκίνητο «λαμπάδιασε» στη μέση του δρόμου (video)

Κακοκαιρία «Erminio»: Νέο έκτακτο δελτίο – Συνεχίζονται και σήμερα οι σφοδρές καταιγίδες – Πορτοκαλί προειδοποίηση για 11 περιοχές

Μανώλης Μαυρομμάτης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.04.2026 12:02